WSReborn da karşılaştığım bazı sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
genel bi kaç gördüğüm sorun üstünde durulmuş bir sonraki script güncellemesinde optimize ederler yada eklemeleri olur böyle sorunları belirtmekte fayda var yazının yarıdımcı olcağını düşünüyorum hilenin güncellemesi adına teşekkürler
iyi forumlar

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yaşadığın sorunların hepsini ben de yaşadım ve sürekli yaşıyorum. bazen sadece scyi injectleyebilmek için defalarca çık gir yapıyorum oyun başı afk olunca oyundan düşüyorum. ama eğer oyun başı scyi başarılı bir şekilde injectlersem daha sonra oyun içinde hiç sorun yaşamıyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
- WSReborn kullanırken bazen oyun içindeyken bağlantım kopuyor fakat sorun benden kaynaklı değil, internet bağlantımda herhangi bir sorun yok. Bu kopukluk hemen düzelse de geri bağlandıktan sonra char hiçbir şekilde skill atmıyor, sadece düz vuruş yapıyor. Elle bile skill atamıyorum. Ancak oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor. Bu sorunu LPReborn da hiç yaşamadım.
- Bir diğer karşılaştığım sorun ise hileyi bazen inject edebilmek için 4-5 kere tekrar açmam gerekiyor. İnject ediyorum hile kapanıyor, tekrar açıp tekrar deniyorum yine kapanıyor. Bu da bazen oluyor bazen olmuyor. Tahminim bu sorun ram yetersizliği ile alakalı olabilir ama emin değilim.
- Bir diğer sorun aslında kullanıcı hatası kaynaklı. Gün içinde 5 oyun atıyorsam 1 oyunda yanlışlıkla wsreborn yerine lpreborn inject ediyorum. Bu dalgınlık ile yapılan bir hata olsa da eminim bunu tek yaşayan ben değilimdir. Site tasarımında ufak bir değişiklik ile bu hatanın önüne geçebiliriz bence.
ben de arada lpreborn injectliyorum alışkanlık ya :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka builk oyunda olabilir oyuna bağlandıkran sonra gir çık yapsan düzeliyor bende yaşadım yada sistemsel se windows sürümünü düşürebilirsin güncel son sürümlerde bazen desteleyemeynilşyoe

Üye
3 HİZMET YILI
- WSReborn kullanırken bazen oyun içindeyken bağlantım kopuyor fakat sorun benden kaynaklı değil, internet bağlantımda herhangi bir sorun yok. Bu kopukluk hemen düzelse de geri bağlandıktan sonra char hiçbir şekilde skill atmıyor, sadece düz vuruş yapıyor. Elle bile skill atamıyorum. Ancak oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor. Bu sorunu LPReborn da hiç yaşamadım.
- Bir diğer karşılaştığım sorun ise hileyi bazen inject edebilmek için 4-5 kere tekrar açmam gerekiyor. İnject ediyorum hile kapanıyor, tekrar açıp tekrar deniyorum yine kapanıyor. Bu da bazen oluyor bazen olmuyor. Tahminim bu sorun ram yetersizliği ile alakalı olabilir ama emin değilim.
- Bir diğer sorun aslında kullanıcı hatası kaynaklı. Gün içinde 5 oyun atıyorsam 1 oyunda yanlışlıkla wsreborn yerine lpreborn inject ediyorum. Bu dalgınlık ile yapılan bir hata olsa da eminim bunu tek yaşayan ben değilimdir. Site tasarımında ufak bir değişiklik ile bu hatanın önüne geçebiliriz bence.
onaylı uye olmadan acamama

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Agacım hileyi silip yeniden yükle eğer yine olmazaa Ping fps aç kapa belki düzelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...