wsreborn desteklemiyor manasına geliyor işte düzgün ayarlaman mümkün değil diye biliyorum bence boşuna uğraşma urf spam öyleydi en azındanWsReborn sniper diye şampiyon loadı var
Tarıc ve gragas'da şampiyon loadı yok bu ayar var lpr'deki urf spam gibi.
''E''skili basmıyor ve manuel olarak bile basmama izin vermiyor
Bu sorunun nedeni nedir ?
@LeftSpace
Kardeşim 3 oldu bak diyorum ki taric ve gragasın yok bi gir sc ile antrenman moduna göreceksin bu hatayı yeminle bir şeyi 1 kerede anlayın artık.Kanka bütün stiller çalışıyor ben de ben de öyle bir sorun yapmadı ama yaparsa sen de yapıyorsun şu anda ayarlardan hangi hero'nun ayarı varsa oradan ayarlamalardan yapabilirsin
spam yapıp adamı delirtmeEski karakter olduklarından dolayı yok diye biliyoum
Hele şükür anlayan birisi.Evet e atmıyor buga giriyor sniper modunu kapatıp scriptleri olmıyan çarlari manuel şekilde oynamani öneririm
Kardeşim bak e hariç bütün skilleri atıyor onda sıkıntı yok.eski şampiyon oldukları için özellikleri yok gelen güncellemelerle ilerleyen zamanlarda geliştiriciler kombolarını koyabilir düzeltebilirler
şimdi daha net oldu ve bu sc ile ilgili bir problem yapacak bir şey yok güncellemeyi bekleyeceğiz yetkililer ilgilenir görüp zatenKardeşim bak e hariç bütün skilleri atıyor onda sıkıntı yok.
Benim demek istediğim e skilini kitliyor bir bug sen e ye bassanda atmıyor tf nin e si gibi pasif yetenek gibi daha ne yazayım anlamanız için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?