WsReborn Solo carry atabilecek şamp onerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Şu karakerler dışında öneri rica ediyorum lütfen

Twitch
irelia
kogmaw
victor

Vs vs yone otpledim scyle beraber ama maçı carrylemek için çok uğraştırıyor hani meta range oldugundan dolayı yone yetişemiyor pozisyon almak şart

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şu karakerler dışında öneri rica ediyorum lütfen

Twitch
irelia
kogmaw
victor

Vs vs yone otpledim scyle beraber ama maçı carrylemek için çok uğraştırıyor hani meta range oldugundan dolayı yone yetişemiyor pozisyon almak şart
Solo carry olarak bu şampiyonların dışında samira var gerçekten carry'leyebilirsin oyunu rahatlıkla kindred var jg de onunla da rahatlıkla carry atabilirsin ama kindred biraz sıkıntı olduğu için bilmen lazım çarı vex var mid de takılabilirsin gayet iyidir carry'lettirebilirsin roam'larınla takımına sup'ta yanına adc main bulup lulu oynayabilirsin o da güzeldir takıma taşıttırırsın yine aynı şekilde top'ta kayle var birkaç guide'sini izlersen gerçekten güzel şeyler yapabilirsin kalista var o da taşıyabilir rahatlıkla yanına hard cc tankları alırsan güzel oluyor mid de son olarak syndra'ya göz atabilirsin o da sağlamdır güçlü bir kompozisyon da iş yapacaktır mutlaka umarım bu öneriler yardımcı olacaktır

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Samira, Jinx, Vayne bence bu üçü çok kuvvetli.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
samira kaisa jinx draven vayne ezreal earlyde kalista güçlü ama lateye kalırsa çöp bu heroların yanında sup prende varsa bunlarla taşırsın anca yoksa diger lane ve herolarla daha zor

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
jinx, vayne zed sana tavsiye ediyorum dostum oyun taşırsın

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam jg seçiyorsun, kindred pickliyosun temizinden win. win almama şansın yok azıcık oyunu bilsen yeter.. eğer kindred yasaklanırsa da twitch veyahut nocturne

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tristana tavsiye ederim. Özellikle midde.
Adc de Zeri ve Kaisa

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ashe jinx vayne kaisa gibi adc çarları deneyebilirsin. adcler yeni metada çok güçlü durumdalar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
onaylı olmayanların oynamadan hero önermesine bitiyorum ya sflbgs Sorunun cevabı olarak tek bir karakter söylüycem hocam. OLAF OLAF OLAF. İnanılmaz güçlü çok basit ilk levelde dahi adamı kesebilmen mümkün. Lütfen dene. Teşekkürünü sonra edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...