Seçkin Üye
Otomatik saldırı scriptle bir alakası yok https://memoryhackers.org/konular/lol-otomatik-saldiri-iptali-hakkinda.258913/Oyunu bugüne kadar scriptle güzel oynuyordum fakat bugün bişeyler olmaya başladı gelen patch ilemi alakalı bilmiyorum totemlerin gösterdiği yeri doğru düzgün göstermiyo farm alırken sürekli vurma animasyonunda takılı yani minyona tam vuracakken vurma animasyonunu iptal edip döngüye giriyo bi türlü minyona vuramıyo ve sanki skilleri menzilde olmasına rağmen atmıyo gibi örneğin brandde q yu kendisi atmıyo benim atmam gerekiyo sorun ayarlardamı configdemi hiledemi anlayamadım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Scriptte bir problem yok hocam sıkıntınız neyse söyleyin cevaplayayımhocam evet Scriptte bir sorun olabilir, animasyon iptali hakkında ADCMAİN gerekli açıklamayı yaptı ancak bende senin gibi scriptte bir sorun olduğunu düşünüyorum, eğer Scriptte sorun varsa yakın zamanda fixlenir.
başkan genel kitlenin sorunu, sende artık duymaktan sıkılmışsındır, karakterin animasyonu iptal oluyor, senin konunu inceledim gayet faydalı, yararlı eline sağlık ancak merak ettiğim şey şudur ki scriptsiz bir oyun oynadım animasyon sorunu ile karşılaşmadım.Scriptte bir problem yok hocam sıkıntınız neyse söyleyin cevaplayayım
Genel olarak normal oynayışla da iptal ediyor ama scriptte hero bazlı sıkıntın var mı bundan bahsediyorum o mevzu fixlenir zaten o kadar büyütülecek bir konu değilbaşkan genel kitlenin sorunu, sende artık duymaktan sıkılmışsındır, karakterin animasyonu iptal oluyor, senin konunu inceledim gayet faydalı, yararlı eline sağlık ancak merak ettiğim şey şudur ki scriptsiz bir oyun oynadım animasyon sorunu ile karşılaşmadım.
Aynı şekilde düşünüyorum. Scriptsiz herhangi bir problem yok garip bir durumSorunun riotta olduğunu düşünmüyorum kendim scriptsiz ve scriptli olarak baktım, sorun scriptte bence haberiniz olsun
Teşekkürler bunun oyun içi ayarlardan vs. veya başka bi ayarla çözülmesi mümkünmü değilse tahmini ne zaman düzelir düne kadar hiçbir şey yoktu bu şekildede oynanmıyo normalde oynanmaz yaniGenel olarak normal oynayışla da iptal ediyor ama scriptte hero bazlı sıkıntın var mı bundan bahsediyorum o mevzu fixlenir zaten o kadar büyütülecek bir konu değil
Hocam yeni gelen yamayla beraber oldu bu sorun riot ne zaman düzeltir bilmiyorumTeşekkürler bunun oyun içi ayarlardan vs. veya başka bi ayarla çözülmesi mümkünmü değilse tahmini ne zaman düzelir düne kadar hiçbir şey yoktu bu şekildede oynanmıyo normalde oynanmaz yani
patchden sonra oyun bozuldu hocam senlik bişi yok jinxte w atmıyor ara sıra vesair yakında düzelir.Oyunu bugüne kadar scriptle güzel oynuyordum fakat bugün bişeyler olmaya başladı gelen patch ilemi alakalı bilmiyorum totemlerin gösterdiği yeri doğru düzgün göstermiyo farm alırken sürekli vurma animasyonunda takılı yani minyona tam vuracakken vurma animasyonunu iptal edip döngüye giriyo bi türlü minyona vuramıyo ve sanki skilleri menzilde olmasına rağmen atmıyo gibi örneğin brandde q yu kendisi atmıyo benim atmam gerekiyo sorun ayarlardamı configdemi hiledemi anlayamadım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?