WSReborn sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyunu bugüne kadar scriptle güzel oynuyordum fakat bugün bişeyler olmaya başladı gelen patch ilemi alakalı bilmiyorum totemlerin gösterdiği yeri doğru düzgün göstermiyo farm alırken sürekli vurma animasyonunda takılı yani minyona tam vuracakken vurma animasyonunu iptal edip döngüye giriyo bi türlü minyona vuramıyo ve sanki skilleri menzilde olmasına rağmen atmıyo gibi örneğin brandde q yu kendisi atmıyo benim atmam gerekiyo sorun ayarlardamı configdemi hiledemi anlayamadım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Oyunu bugüne kadar scriptle güzel oynuyordum fakat bugün bişeyler olmaya başladı gelen patch ilemi alakalı bilmiyorum totemlerin gösterdiği yeri doğru düzgün göstermiyo farm alırken sürekli vurma animasyonunda takılı yani minyona tam vuracakken vurma animasyonunu iptal edip döngüye giriyo bi türlü minyona vuramıyo ve sanki skilleri menzilde olmasına rağmen atmıyo gibi örneğin brandde q yu kendisi atmıyo benim atmam gerekiyo sorun ayarlardamı configdemi hiledemi anlayamadım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Otomatik saldırı scriptle bir alakası yok https://memoryhackers.org/konular/lol-otomatik-saldiri-iptali-hakkinda.258913/

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam evet Scriptte bir sorun olabilir, animasyon iptali hakkında ADCMAİN gerekli açıklamayı yaptı ancak bende senin gibi scriptte bir sorun olduğunu düşünüyorum, eğer Scriptte sorun varsa yakın zamanda fixlenir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam evet Scriptte bir sorun olabilir, animasyon iptali hakkında ADCMAİN gerekli açıklamayı yaptı ancak bende senin gibi scriptte bir sorun olduğunu düşünüyorum, eğer Scriptte sorun varsa yakın zamanda fixlenir.
Scriptte bir problem yok hocam sıkıntınız neyse söyleyin cevaplayayım

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Scde bi sorun yok dostum sorun riotun o yüzden bizimde yapabilecek bişeyimiz yok bekliyoruz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Scriptte bir problem yok hocam sıkıntınız neyse söyleyin cevaplayayım
başkan genel kitlenin sorunu, sende artık duymaktan sıkılmışsındır, karakterin animasyonu iptal oluyor, senin konunu inceledim gayet faydalı, yararlı eline sağlık ancak merak ettiğim şey şudur ki scriptsiz bir oyun oynadım animasyon sorunu ile karşılaşmadım.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sorun Riot kaynaklı, scriptte bir şey yok.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
başkan genel kitlenin sorunu, sende artık duymaktan sıkılmışsındır, karakterin animasyonu iptal oluyor, senin konunu inceledim gayet faydalı, yararlı eline sağlık ancak merak ettiğim şey şudur ki scriptsiz bir oyun oynadım animasyon sorunu ile karşılaşmadım.
Genel olarak normal oynayışla da iptal ediyor ama scriptte hero bazlı sıkıntın var mı bundan bahsediyorum o mevzu fixlenir zaten o kadar büyütülecek bir konu değil

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gelen patch ile kaynaklıdır, riot küçük patchlar atarak düzeltir bunu

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
riotun güncellemesi nedeniyle bütün scriptlerde hata oluşmaya başladı lütfen düzelmesini bekleyin

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sorunun riotta olduğunu düşünmüyorum kendim scriptsiz ve scriptli olarak baktım, sorun scriptte bence haberiniz olsun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sorunun riotta olduğunu söyleyen arkadaşlar çözümünü de söyleyebilir mi acaba?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Genel olarak normal oynayışla da iptal ediyor ama scriptte hero bazlı sıkıntın var mı bundan bahsediyorum o mevzu fixlenir zaten o kadar büyütülecek bir konu değil
Teşekkürler bunun oyun içi ayarlardan vs. veya başka bi ayarla çözülmesi mümkünmü değilse tahmini ne zaman düzelir düne kadar hiçbir şey yoktu bu şekildede oynanmıyo normalde oynanmaz yani

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Teşekkürler bunun oyun içi ayarlardan vs. veya başka bi ayarla çözülmesi mümkünmü değilse tahmini ne zaman düzelir düne kadar hiçbir şey yoktu bu şekildede oynanmıyo normalde oynanmaz yani
Hocam yeni gelen yamayla beraber oldu bu sorun riot ne zaman düzeltir bilmiyorum

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
sc ile alakalı değil oyunla riotla alakalı

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
patchden sonra oyun bozuldu hocam senlik bişi yok jinxte w atmıyor ara sıra vesair yakında düzelir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Siz hangi karakterle yasıyorsunuz bu sorunları bende öyle bi hata yok şuan..

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
oyunda sorun var script değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...