Dostum bu özellik private versiyonunda var leftspace'nin kullandığında o yüzden açamazsın veya kapatamazsın zaten ileride getirirler mi bilmiyorumOBS te denedim olmamıştı , aslında yazılım içinde var gibi ama disable. Olsaymış süper olacakmış
Çok teşekkürler bilgi içinDostum bu özellik private versiyonunda var leftspace'nin kullandığında o yüzden açamazsın veya kapatamazsın zaten ileride getirirler mi bilmiyorum
Onla ilgili bir sıkıntım yokmesela memoryhackers free yazısınıda kapatabilsek
Rica ederim ben de leftspace'nin kendisine sorduğumda söylemişti o şekilde yaniÇok teşekkürler bilgi için
Hocam leftspace'in configiyle giriyorum da birkaç sorum var rica etsem yardımcı olur musun?Rica ederim ben de leftspace'nin kendisine sorduğumda söylemişti o şekilde yani
ben bilmiyorum leftspace'nin configini dostum kendi configim var onu indirip kullanabilirsinHocam leftspace'in configiyle giriyorum da birkaç sorum var rica etsem yardımcı olur musun?
Birinicisi bu skinchanger'ı kapatmamın bi yolu yok mu oyuna girdiğimde her seferinde kendisi otomatik açılıyor defaultta yoktu busanırım configi nasıl düzenleyebilirim?
İkincisi oyuna girdiğimdeyse bazen oyundan atıyor ve tekrar giriş yapmam gerekiyor bunun nedeni nedir?
linkini bırakabilir misin sana zahmet? bir de bu config ayarı nasıl düzenlerim kendime göre nerden yapabilirim meselaben bilmiyorum leftspace'nin configini dostum kendi configim var onu indirip kullanabilirsin
Oynadığın karakterlerin ayarlarını yap sadece bir de evade'yi karşıya göre ayarla ben de evade ayarlı eğer yeterli değilse değiştirirsin kendine göre onun dışında başka bir ayarı ellemene gerek yok hepsi ayarlı zaten karakterlere gelirsek manuel olarak atacaklarını kapat gerisini scripte bırak keza ben de öyle ayarladım atması gerekeni atıyor gerisini ben manuel olarak atıyorum bu şekilde yani dostum ayarlamalarılinkini bırakabilir misin sana zahmet? bir de bu config ayarı nasıl düzenlerim kendime göre nerden yapabilirim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?