Merhaba, maalesef WSReborn güncellenmesine rağmen çalışmıyor. Şu an kullandığınız sürümü desteklemiyoruz hatasını alıyorum. Windows 10 sürümüm de 21H2 yani 22H2'lerde çalışmıyor diye biliyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Merhaba, maalesef WSReborn güncellenmesine rağmen çalışmıyor. Şu an kullandığınız sürümü desteklemiyoruz hatasını alıyorum. Windows 10 sürümüm de 21H2 yani 22H2'lerde çalışmıyor diye biliyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Benim windowsda defender hiç yok. Antivirüsten değildir yani, antivirüs yok çünkü :/ Çok moralim bozuldu, sürümden olsa format atıyım diyeceğim de, sürüm uyuyore gözüküyor.
Benim windowsda defender hiç yok. Antivirüsten değildir yani, antivirüs yok çünkü :/ Çok moralim bozuldu, sürümden olsa format atıyım diyeceğim de, sürüm uyuyore gözüküyor.
Eğer format attığında 21h2 sürümünü kurmadıysan güncelleştirme ile bu sürüme geçtiysen denetim masası program kaldırdan windows özelliklerini aç veya kapat kısmına gelip 21h2 updateini silip eski sürümüne geçebilirsin.
Bu hile Windows 10 x64 1607-20H2 işletim sistemi versiyonları için tasarlandı. Genelde hemen hemen tüm hilelerin versiyonları bu sürümlere göre ayarlanmıştır. Güncellemeliriniz silerek yada format atarak bu önerilen sürümler aralığında sürümleri deneyebilirsiniz sorununuz ortadan kalkacaktır.
İyi akşamlar dilerim.