hocam kendin al bende öyle yapıyorumSylas ile çok oyun girdim ve hiç minyon a veya orman canavarlarına skill attıgını görmedim ayarlardan açık aç kapat yaptım sil yükle yaptım çözemedim varsa çözen yardımcı olursa sevinirim
Q ve W tiklisc arayüzünde sylas kategorisinden jg clear kutucuğunu işaretleyin
oyunu çerçevesiz modda çalıştırın birde öyle deneyinQ ve W tikli
denedim olmadıoyunu çerçevesiz modda çalıştırın birde öyle deneyin
Çerçevesiz mod ile bir alakası yok şimdi denedim büyük ihtimalle script'in son güncellemesinden sonra oldu öncesinde böyle bir olay yoktu supportlar veya diğer yetkililer bildirirlerse etkin kişiye hallederler küçük bir güncellemeyleoyunu çerçevesiz modda çalıştırın birde öyle deneyin
benzer bi hatayı bu şekilde çözmüştüm hocamÇerçevesiz mod ile bir alakası yok şimdi denedim büyük ihtimalle script'in son güncellemesinden sonra oldu öncesinde böyle bir olay yoktu supportlar veya diğer yetkililer bildirirlerse etkin kişiye hallederler küçük bir güncellemeyle
Yok yok bu farklı kral bu muhtelemen güncellemeden sonra çıkmış bir hata bildirdim konusuna yakınfa fixlenir umarımbenzer bi hatayı bu şekilde çözmüştüm hocam
sende çalıştı mı öyle yapıncaFocus minions over objectives secılıyse kapatmayı dene
Bende sorunsuz çalışıyor.sende çalıştı mı öyle yapınca
Ayar hangi sekmede deneyeyim belki bende de düzelir çoğu kişide sylas farm mevzusu çalışmıyormuşBende sorunsuz çalışıyor.