Çözüldü WSReborn target selector ayarı nasıl yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi günler, target selector hakkında bir sorum olacak: Bir olunca mı focus atıyor yoksa beş olunca mı focus atıyor? Mesela karşıda taşıyan ADC var, ona focus atmak istiyorum. Target selectorda bir mi yapmam lazim yoksa beş mi yapmam gerekiyor? Teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Selamlar kankam, karşıdaki birini ilk hedef seçmek istiyorsan 5, en son kime dalacağını seçmek istiyorsan da 1'i seçeceksin.

targetselector hakkında daha detaylı olarak bilgi vermek gerekirse

Weights de ise seçenekler var burada ki closest to player oyuncuya en yakın demek,closes to mouse mouse'a en yakın demek,least auto attack bunu en az oto saldırı olarak anladım lütfen düzeltin yanlış yerlerimde,least spells ise en az büyüye sahip olan şampiyon sanırsam ona kitleniyor,most priority en öncelikli kişi,most ad hangisinin ad si daha fazla ise çarlardan ona dalıyor,most ap ise ad nin aynısı ap hali işte,min armor zırhı en düşük çara dalar,min mr yetenek gücü en az olan şampiyona dalar,min health ise en az canlı çara dalar
1674136926268.png
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1-2-3-4-5.
5, birinci öncelik.
4, ikinci.
3, üçüncü.
2, dördüncü.
1, en son sıralama böyle.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selamlar kankam, karşıdaki birini ilk hedef seçmek istiyorsan 5, en son kime dalacağını seçmek istiyorsan da 1'i seçeceksin.

targetselector hakkında daha detaylı olarak bilgi vermek gerekirse

Weights de ise seçenekler var burada ki closest to player oyuncuya en yakın demek,closes to mouse mouse'a en yakın demek,least auto attack bunu en az oto saldırı olarak anladım lütfen düzeltin yanlış yerlerimde,least spells ise en az büyüye sahip olan şampiyon sanırsam ona kitleniyor,most priority en öncelikli kişi,most ad hangisinin ad si daha fazla ise çarlardan ona dalıyor,most ap ise ad nin aynısı ap hali işte,min armor zırhı en düşük çara dalar,min mr yetenek gücü en az olan şampiyona dalar,min health ise en az canlı çara dalar
1674136926268.png

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...