hocam birçok config e baktımda içlerinde teemo bulamadım eğer biliyorsan teemoda vs atarken r atmaması için ne yapmnam lazım ne kapatmam gerekhttps://memoryhackers.org/konular/wsreborn-config-thread-config-paylasimi.255074/
hocam bu konuda arkadaşların configleri var deneyin hangisi hoşunuza giderse onla oynarsınız
iyi forumlar
Hocam combo kısmından r kapatabilirsiniz diye biliyorum ordan,özel olarak teemoya ait bir config yok diye biliyorumhocam birçok config e baktımda içlerinde teemo bulamadım eğer biliyorsan teemoda vs atarken r atmaması için ne yapmnam lazım ne kapatmam gerek
Kanka peki oyun içinde script ekranını hangi tuşla kapatıcam normalde f5 le kapatıyorduk normal oynuyormuş gibi gözüküyor kapatıncabunun için cfg yok knk. forumda yayınlanırsa zaten görürsün
atmıyor legit oynarsanbu script ban attırmıyor mu
hocam teemo çok config gerektiren bi çar değil ezavade i ayarlasan yeter config aramana gerek yokSelam teemo oynuyordum ve config i yok vsde r fln atıyor varsa bir confif verirseniz sevinirim
aga teemo ile nasıl oynuyorsun ya harbi çok tilt çar karşıda olunca alt f14 atasım geliyorSelam teemo oynuyordum ve config i yok vsde r fln atıyor varsa bir confif verirseniz sevinirim