jinx s bu arada aga değişik tierlistBeyler gören bazı kişiler f de çok fazla şampion olduğunu söylediler sallayarak yapdığımı söylediler f deki şampiyonların %50 si hilede bile işlevsiz %50 sinide özel ayarı yok oynayan kişiler bana hak verecekdir diye düşünüyorum
düzgün olmadığını söyleyenler yorum yapsın düzelmeye çalışıcağım
NOT: SAMİRA S AMA TİER LİST SİTESİNDE YOKDU
Ekli dosyayı görüntüle 84057
Kog Maw Aatrox Darius un saçma yerde olduğunu söyleyenler için yerlerini deyiştim ama yazmama rağmen umursamadınız Bu benim oynayıp deneyimleyip yapdığım bir tier list sen kog mawı yada dariyi hilede iyi oynuyor olabilirsin ama ben kendi oynayışıma göre yapdım yorumlarkende bunu unutmayın herkeze iyi günler
Eyvallah kanka işime yaradı gerçektenBeyler gören bazı kişiler f de çok fazla şampion olduğunu söylediler sallayarak yapdığımı söylediler f deki şampiyonların %50 si hilede bile işlevsiz %50 sinide özel ayarı yok oynayan kişiler bana hak verecekdir diye düşünüyorum
düzgün olmadığını söyleyenler yorum yapsın düzelmeye çalışıcağım
NOT: SAMİRA S AMA TİER LİST SİTESİNDE YOKDU
Ekli dosyayı görüntüle 84057
Kog Maw Aatrox Darius un saçma yerde olduğunu söyleyenler için yerlerini deyiştim ama yazmama rağmen umursamadınız Bu benim oynayıp deneyimleyip yapdığım bir tier list sen kog mawı yada dariyi hilede iyi oynuyor olabilirsin ama ben kendi oynayışıma göre yapdım yorumlarkende bunu unutmayın herkeze iyi günler
nasıl configli oynıyıcaz anlatırmısın ?script'i düz kullanma shamanconfig öneririm nasıl yapılacağını falan konusundan bulabilirsin shamanconfigi kurarsan
sadece aatroxta değil bütün karakterlerde oynayış düzeyi yükselir bir configsiz test et birde configli
bu arada config kullanıyor musun bilmiyorum![]()