Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen solo vayne oynuyordum bir sylas geldi baya zorladı. Sylas baya overpowered counter pick atarsan. Denemeni tavsiye ediyorum düşün hiç bir sylas e si gelmemesine rağmen çar kesiyor baya op
Karşına Ornn gibi herolar geldiğinde pozisyonunu koruyarak güzelce Vayne oynayabilirsin. Mahvolmuştan sonra bayağı can yakıyor.
Build ve pozisyon bilgin olduğu sürece Kayle aşırı iyi bir hero kesinlikle öneririm. Alışmak için bayağı oynamak gerekse de ekmeğini yiyorsun.
Olaf'ın Q yeteneğinin kullanılışı birazcık kötü olsa da genel olarak güzel ve 1v1 matchupları kaybetmeyen bir hero. Oynamayı bildikten sonra Olafta bayağı iyi seçenek.
Aramda Fiora'yı denedim ve gayet başarılıydı her el picklenir mi bilmiyorum ama matchupa göre kesinlikle alınabilir.
Ireliayı bizzat denemedim çünkü çok sevmiyorum o heroyu ama herkes öneriyorsa vardır bir bildikleri.
Yone'nin topta oynanması konusunda herkesle hemfikir değilim. Matchupa göre alınabilir ama hep alınmamalı. Blind pick atarsan çok rahat ctlenirsin.
vayne net knk cok cok iyi istedigi tank alsın istedigini alsın oyun sende net soluyorum set aldı adam karsıma gecen ful zıhr delme perişhan ettim adamı