Rehber WSReborn Tüm Şampiyonlar Kapsamlı Tierlist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hacking Center nerede ve betiği nasıl kullanırım?

Üye
3 HİZMET YILI
Bu konu şimdi karşıma çıktı clickbait mi acaba dedim. Gerçekten yapmışsın. Emeğe saygı.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Morgana s++ konulmuş fakat hiç yeterli değil, oyun içinde solda Q hitrate tutan bir kısım var scde oyun sonu 30%un altındaydı bu oran, laning safhasında da hiç atmıyor diyebilirim.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dravenda s olabilir hocam. Dediğiniz gibi axe settingsi kapatınca parçalıyor şampiyon. Elinize sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iyi rehber kesinlikle yardımcı oldu

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk öncelikle herkese selamlar bu tierlisti hazırlamak o kadar kolay olmadı inanın dün ilk çıktığı saatten beri arkadaşlarla heroları deniyoruz 5 pre şeklinde 1.5 gündür uyumadık biliyorum yorumlarda ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır bunu tamamen kendi içimden geldiği için yapma gereksinimi duydum bilmeyen arkadaşlarımıza dostlarımıza rehberlik niteliğinde olsun diye wsreborn yeni çıktı biliyorum lol'den arkadaşlar yardımcı oldular sağ olsunlar tierlisti hazırlamamda evet şimdi ise paylaşacağım bu tierliste eklenen tüm şampiyonlar oyunda test edilmiştir hiçbir kuşkunuz olmadan rahatça tierliste uyup oynayabilirsiniz şampiyonlar bazında toplamda denene şampiyonların sayısı 159'dur denenmeyen şampiyonları ise antrenman modunda denenip koyulmuştur tierliste şimdi sizlere sunuyorum tierlisti umarım tüm herkese yararlı ve faydalı olacaktır

bir not eklemek istiyorum tüm denenen şampiyonlar default ayarlarda LeftCaps'in configsiz halinde denenip eklenmiştir tierliste onun bilincinde olalım lütfen zaten ben kendim de kendi configimi kullanıyorum her neyse paylaşıyorum hemen sizlere

son olarak bir not daha eklemek istiyorum dostlar tierlistte ki tüm şampiyonlar wsreborn scriptinin kalitesine göre sıralanmıştır lütfen yorumları ona göre yapınız

SOLO

Ekli dosyayı görüntüle 83399

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 83400

MID
Ekli dosyayı görüntüle 83401

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 83402

SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 83403

Arkadaşlar yorumlar üzerine bilgilendiriyorum sizleri bazı herolarda S-A A-B aralarında kaldığım için tierlisti bu şekilde derledim lütfen siz daha iyi olduğunu düşünüyorsanız ona göre 1 tık üste çıkartın
Bravo 👏

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
karthus s+++ olmalı

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kite atmıyor artık hileye bir şeyler oldu beyler space basınca yerinde vuruyor kitleniyor düşmana nasıl çözülür

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Programda iyi olan şampiyonlarla nasıl oynanacağını öğrenmek için tüm bu seviye listelerini saklayacağım.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam eline sağlık fakat bence Karthusu da jungle da s++ listesine alman gerekir. oynadıgım her macta s aldım ve diamonda kadar çıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...