Rehber WSReborn Tüm Şampiyonlar Kapsamlı Tierlist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka önerdiğin bir config var mı ? Ya da şunu kesin yap dediğin bir ayar

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
eline emeğine saglık hocam
a_94abc9f16ceddf6b018b396565f08524.gif

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
friend this tier list does not match! aatrox is buggy uses E randomly and doesn't even have an option in his settings. another thing and aphelios is the best ADC in this WS how can he be grade A ? you said the list was made on test but this tier list does not match certain champions and their grades

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk öncelikle herkese selamlar bu tierlisti hazırlamak o kadar kolay olmadı inanın dün ilk çıktığı saatten beri arkadaşlarla heroları deniyoruz 5 pre şeklinde 1.5 gündür uyumadık biliyorum yorumlarda ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır bunu tamamen kendi içimden geldiği için yapma gereksinimi duydum bilmeyen arkadaşlarımıza dostlarımıza rehberlik niteliğinde olsun diye wsreborn yeni çıktı biliyorum lol'den arkadaşlar yardımcı oldular sağ olsunlar tierlisti hazırlamamda evet şimdi ise paylaşacağım bu tierliste eklenen tüm şampiyonlar oyunda test edilmiştir hiçbir kuşkunuz olmadan rahatça tierliste uyup oynayabilirsiniz şampiyonlar bazında toplamda denene şampiyonların sayısı 159'dur denenmeyen şampiyonları ise antrenman modunda denenip koyulmuştur tierliste şimdi sizlere sunuyorum tierlisti umarım tüm herkese yararlı ve faydalı olacaktır

bir not eklemek istiyorum tüm denenen şampiyonlar default ayarlarda LeftCaps'in configsiz halinde denenip eklenmiştir tierliste onun bilincinde olalım lütfen zaten ben kendim de kendi configimi kullanıyorum her neyse paylaşıyorum hemen sizlere

son olarak bir not daha eklemek istiyorum dostlar tierlistte ki tüm şampiyonlar wsreborn scriptinin kalitesine göre sıralanmıştır lütfen yorumları ona göre yapınız

rica etsem konu yararınıza olduysa bir like bırakır mısınız kardeşlerim

SOLO

Ekli dosyayı görüntüle 83399

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 83400

MID
Ekli dosyayı görüntüle 83401

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 83402

SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 83403

Arkadaşlar yorumlar üzerine bilgilendiriyorum sizleri bazı herolarda S-A A-B aralarında kaldığım için tierlisti bu şekilde derledim lütfen siz daha iyi olduğunu düşünüyorsanız ona göre 1 tık üste çıkartın
supları denedim hepsi çok yerinde olmuş eline sağlık dostum

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
tierlistleri güzel seçmişin luluda herşeyi otomatik atıyor takım arkadışına kalkan fln çok lulu hak ettiği yerde

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Vlad b demişsin, vlad kesinlikle a ve üstü her şeyi mükemmel yapıyor. Sett'e de gene c demişsin, her şeyi perfect atıyor. Sett'te kesinlikle a ve üstü hak eden bir şampiyon. Daha bir sürü şampiyon bence hak ettiği yerde değil.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk öncelikle herkese selamlar bu tierlisti hazırlamak o kadar kolay olmadı inanın dün ilk çıktığı saatten beri arkadaşlarla heroları deniyoruz 5 pre şeklinde 1.5 gündür uyumadık biliyorum yorumlarda ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır bunu tamamen kendi içimden geldiği için yapma gereksinimi duydum bilmeyen arkadaşlarımıza dostlarımıza rehberlik niteliğinde olsun diye wsreborn yeni çıktı biliyorum lol'den arkadaşlar yardımcı oldular sağ olsunlar tierlisti hazırlamamda evet şimdi ise paylaşacağım bu tierliste eklenen tüm şampiyonlar oyunda test edilmiştir hiçbir kuşkunuz olmadan rahatça tierliste uyup oynayabilirsiniz şampiyonlar bazında toplamda denene şampiyonların sayısı 159'dur denenmeyen şampiyonları ise antrenman modunda denenip koyulmuştur tierliste şimdi sizlere sunuyorum tierlisti umarım tüm herkese yararlı ve faydalı olacaktır

bir not eklemek istiyorum tüm denenen şampiyonlar default ayarlarda LeftCaps'in configsiz halinde denenip eklenmiştir tierliste onun bilincinde olalım lütfen zaten ben kendim de kendi configimi kullanıyorum her neyse paylaşıyorum hemen sizlere

son olarak bir not daha eklemek istiyorum dostlar tierlistte ki tüm şampiyonlar wsreborn scriptinin kalitesine göre sıralanmıştır lütfen yorumları ona göre yapınız

rica etsem konu yararınıza olduysa bir like bırakır mısınız kardeşlerim

SOLO

Ekli dosyayı görüntüle 83399

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 83400

MID
Ekli dosyayı görüntüle 83401

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 83402

SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 83403

Arkadaşlar yorumlar üzerine bilgilendiriyorum sizleri bazı herolarda S-A A-B aralarında kaldığım için tierlisti bu şekilde derledim lütfen siz daha iyi olduğunu düşünüyorsanız ona göre 1 tık üste çıkartın
Cailyn i'd say Tier D, she's really really really bad, 10x worse than LPReborn one (that is already bad)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...