Rica ederim denedikten sonra yorumlamanız beni daha mutlu eder iyi oyunlarNormalde legit oynamam ama deniyeceğim bir çok arkadaşım legit ayar arıyordu tatlı oldu konuyu gördüğüm, eline sağlık.
buda faydalıdır illaki ama bence en önemli tam ne işe yaradıgı ögrenip kendiniz en rahat ettigi kombinasyonu bulmakTR:
Merhabalar
Kendi yapmış olduğum ve uzun süredir üzerinde denemeler yapıp hala oturtamamış olsam da benim için win makinesi olan configimi paylaşmak ve sizlere win kazandırmak istediğimden konu açmak istedim. Unutmayın ki script ya da configler yetmez bunun için oyun bilginizin yüksek olması lazım.
Evade key/Evade tuşu -> K
Dodge only dangerous spells/Sadece tehlikeli büyülerden kaçın -> SPACE
Dodge only dangerous spells/Sadece tehlikeli büyülerden kaçın(2) -> SPACE
Dodge only hard CC spells/Sadece zor CC büyülerinden kaçın -> 5
Last hit/Son vuruş -> X
Mixed/Karışık -> C
Lane clear/Lane temizleme, minyonlara vurma -> V
Combo/Kombo -> SPACE
Evade değişiklikler yaptım alışık olduğunuz evadeler gibi değil.
Sadece high ve extreme ayarlı skilleri dodge atarak legit oynanmayı sağlamaya çalıştım. Tabi değişiklikler yapabilirsiniz. Örnek verecek olursam Ezreal q sunu evade ayarlarında medium ise high çekerek o skilli yememeye çalışırsınız. Sorun yaşayan arkadaşlar yazabilir.
Target selector ayarı klasik öncelik adc ve supportlarda.
Orbwalking ayarları düzenlendi ve uygun hale getirildi %98 oranında farm kaçırmıyor.
Şampiyon ayarları genel olarak yapıldı genelde adc oynadığım için daha çok kite atarak oynamayı seviyorum skill atmaktansa o yüzden bazı şampiyonlar ona göre düzenlendi. Ancak Irelia, Yasuo, Zed tarzındaki mid ve top şampiyonları da düzenlendi.
Tierlist gelecek olursak çoğu şampiyonun zaten script ayarı yok sniper olarak ayarlı. Bazıları iş yapıyor fakat onları eklememeye çalıştım. Bazı şampiyonlardan istediğim performansı alamadım o yüzden düşük kademelere koydum. Ek olarak söylemek istiyorum ki koymadığım 3 ya da 4 karakter var. İşte Kog'Maw, Twitch, Xerath tarzı şampiyonlar. Bunlar çok belli ediyor o yüzden oynamamaya özen gösteriyorum ama ayarları yapıldı. Twitch kombosu kapalı e yeteneği açık sadece. Dediğim giib oynayıp beğendiğim şampiyonları koymaya özen gösterdim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
EN:
Hello
I wanted to open a topic to share my personally crafted configuration, which has been a winning machine for me, even though I've been testing and fine-tuning it for a long time and still haven't quite nailed it. Remember that scripts or configurations alone are not enough, as you also need to have a high level of game knowledge to be successful.
Evade key -> K
Dodge only dangerous spells -> SPACE
Dodge only dangerous spells -> SPACE
Dodge only hard CC spells -> 5
Last Hit -> X
Mixed -> C
Lane Clear -> V
Combo -> SPACE
I've made changes to Evade, it's not like the evades you're used to.
I tried to ensure legit gameplay by dodge only high and extreme set skills. Of course you can make changes. If I give an example, if Ezreal q is medium in evade settings, you will try not to eat that skill by pulling it high. Those who have problems can write.
The target selector settings are prioritized for classic ADC and support roles.
Orbwalking settings have been adjusted and optimized to the point where only 2% of farm is missed.
Champion settings have been mostly done, as I prefer to play kite-oriented champions rather than ones that rely heavily on abilities, especially since I mainly play ADC. However, mid and top champions such as Irelia, Yasuo, and Zed have also been adjusted accordingly.
Regarding the tier list, most champions already have a script setting, with "sniper" being the default setting. Some are effective, but I tried not to include them. For some champions, I didn't get the performance I wanted, so I placed them in lower tiers. Additionally, I want to mention that there are 3 or 4 characters that I didn't include, such as Kog'Maw, Twitch, and Xerath. They are too obvious to play, so I try to avoid them, but their settings have been adjusted. For Twitch, the combo is closed, only the E ability is open. I tried to include champions that I enjoy playing and have found success with.
Tierlist:
Ekli dosyayı görüntüle 90130
Aynen öyle kanka fazlası için ücretsiz bulamazsın.sadece bu karakterlerdemi çalışıyor
Rica ederim iyi oyunlar dilerim.uzun zamandır legit config arıyordum eyv