Onaylı Üye
Space tuşuna basıyorum, şampiyon adamlara doğru yürüyor. Ölüyorum, menzile girdiğinde otomatik saldırı atma gibi bir ayar var mı veya config falan?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Sağ üstte fps ve ms göstergesi açıksa zaten space basarsan atıyor problem yokSpace tuşuna basıyorum, şampiyon adamlara doğru yürüyor. Ölüyorum, menzile girdiğinde otomatik saldırı atma gibi bir ayar var mı veya config falan?
bu lazımdı teşekkür ederimeger adam senden uzaksa karakterin saldiri yapmak icin adama yurur o cok normal. farm keserken menzile giren adami da durtsun istersen ''mixed'' mod tuşuna basili tutarak oyna.
j ile stick to move target ayarı var bu ayar açıktır sende bu ayarı açarsan adamın sağ tık bastığı yere karakterin yürür. bu ayarı kapat ve auto move aç.Space tuşuna basıyorum, şampiyon adamlara doğru yürüyor. Ölüyorum, menzile girdiğinde otomatik saldırı atma gibi bir ayar var mı veya config falan?
pinginin düşük olması lazım bide kendinde müdehale et ara sıraSpace tuşuna basıyorum, şampiyon adamlara doğru yürüyor. Ölüyorum, menzile girdiğinde otomatik saldırı atma gibi bir ayar var mı veya config falan?
sadece melee sampiyonlarda calisiyor bahsettigin ayar. alakasiz ve yanlis yani cevabin.j ile stick to move target ayarı var bu ayar açıktır sende bu ayarı açarsan adamın sağ tık bastığı yere karakterin yürür. bu ayarı kapat ve auto move aç.