- Konuyu başlatan
Uzman Üye
Kanka eksikler varsa söyleyebilirmisinknk elerine sağlık ufak eksikler olsada güzel ellerine sağlık
Kanka eksikler varsa söyleyebilirmisinknk elerine sağlık ufak eksikler olsada güzel ellerine sağlık
saolunnn iyi oyunlarDeneyelim bakalım uzun soluklu denemeden sonra bir şeyler yazabilirim, şimdiden eline sağlık.
Doğru hocamCfg olmadan olmaz hocam
Tebrik Ederim mis gibi oynamışsınızConfig de samira gerçekten çok başarılı oyunda 16. seviyeye ulaştığınız zaman dokunulmaz oluyorsunuz karakter saçmalamaya başlıyor deli gibi e q r atmaya başlıyor tavisye ederim gerçekten samirası baya iyi.
bunlarda oyun kliplerinden biri sadece
Tamamdır düzeltiyorum teşekkür ederimekkoyu s katagorisine koymuşsun oyunda ne yaparsan yap e skilini kullanamıyorsun s te olması bence normal değil onu düzeltebilirsin sniper modundaki hiçbir karakter iyi çalışmaz mesela örnek feddle skilini kullanamıyorsunuz asla .
rica ederim kardeşim ilk maçıma girdim configinle sanki bi tık belli ediyor evadeyi direk dönüşler yapıyor gibiTamamdır düzeltiyorum teşekkür ederim
Kanka belli etsede sorun yok zaten ban yemezsin rage olduğunu yazmıştım açıklamayarica ederim kardeşim ilk maçıma girdim configinle sanki bi tık belli ediyor evadeyi direk dönüşler yapıyor gibi
Teşekkür Ederim Hocam İyi Oyunlar İyi Akşamlar.elinize sağlık hocam yeni ve etkili config olmuş denemenizi öneririm
Zaten birçok şampiyonun ayarı benimkiyle aynı kendisi de bizzat öyle söyledi çünkü her çarı sıfırdan oynayıp bu kadar kısa sürede çıkartamayacağı için haberim var yani sorun yok kendince birkaç ayar katmıştır paylaşmış güle güle kullansın herkes dileyenler de benim config'imi kullanabilirKral ellerine sağlık keşke laneleri ayırsaydın Adc Config in yaptıgı gibi daha iyi görünürdü en azından oynayacak kişi solo giricekse solodaki çarlara bakıp seçerdi
Post automatically merged:
@Adc Main kral sanki senin configi kullanıp birkaç değişiklik yapmış arkadaş skillerin değişim saati falan seninkiyle hep aynı oyun içinde değişiklik yapınca tarihler değişiyormu bilmiyorum ama tarihlere bakınca evadeler hariç diğer bütün çarlar seninkiyle aynı tarihte Oyun içinde ayarlarla oynadıgında oradaki tarih değişiyormu bilmiyorum değişmiyorsa Yanlışım kusura bakmayın şimdiden