- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
kanka zateni izin almıştım sadece beğendiğim kısımları felan ekledimKral ellerine sağlık keşke laneleri ayırsaydın Adc Config in yaptıgı gibi daha iyi görünürdü en azından oynayacak kişi solo giricekse solodaki çarlara bakıp seçerdi
Post automatically merged:
@Adc Main kral sanki senin configi kullanıp birkaç değişiklik yapmış arkadaş skillerin değişim saati falan seninkiyle hep aynı oyun içinde değişiklik yapınca tarihler değişiyormu bilmiyorum ama tarihlere bakınca evadeler hariç diğer bütün çarlar seninkiyle aynı tarihte Oyun içinde ayarlarla oynadıgında oradaki tarih değişiyormu bilmiyorum değişmiyorsa Yanlışım kusura bakmayın şimdiden
Teşekkür EderimEline sağlık hocam. Bugün deneyeceğim
Kindred kişiye göre değişir fakat genel olarak iyiPudding'in ve senin config'in arasında kaldım, hangisini denesem diye. İlk seninkini deneyeceğim, güzele benziyor. Eline sağlık şimdiden
Kindred q sunu gerçekten çok kötü kullanıyor. Onun dışında iyi (Kindredi denedim)
Sıra kaylede
Yanlış anlama beni izin alıp almamandan haberin yoktu benim sadece merak edip sordum yanlış anlaşılmasınkanka zateni izin almıştım sadece beğendiğim kısımları felan ekledim
Teşekkür Ederim
Sorun yok kankamYanlış anlama beni izin alıp almamandan haberin yoktu benim sadece merak edip sordum yanlış anlaşılmasın
Teşekkür Ederimeline sağlık hero fazlalığı dikkatimi çekti
scriptte jayce sevmedin de yuumi mi sevdin, cidden bu scripti oynadığına emin misin çünkü yuumi eski skillerini kullanmaya çalışıyor, e basıp heal atmaya calisiyor hala ve q atmıyorPEK SEVEMEDİM
Saolunnn
kanka ben tierlistti sevip sevmeme derecesine göre yapmadım zaten yuumiye gelirsek scde gine bişeyler uğraşılmış zaten diğer tierlistlerede bakarsan anlamış olabilirsinscriptte jayce sevmedin de yuumi mi sevdin, cidden bu scripti oynadığına emin misin çünkü yuumi eski skillerini kullanmaya çalışıyor, e basıp heal atmaya calisiyor hala ve q atmıyor
cidden jayce nasıl skarnerdan kötü olabilir ki?
orianna neyi kötü acabadesteklenmeyen sampiyonlari tierliste eklemeni gectim orianna s++ sett b xd
cok seyi. hayir kotu olmadigini varsaysan bile viktor yone nerede s++taki diger karakterler nerede.orianna neyi kötü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?