config kullanmıyorumKullanmış olduğunuz config'i silin sonra script'i injectleyip yükleyin varsayılan olacaktır
Config kullanmanıza gerek yok ben varsayılan ayarlarda denemenizi söyledimconfig kullanmıyorum
sözünü ettiğin config dosyasının dosya yolunu söylemen mümkün mü.Kullanmış olduğunuz config'i silin sonra script'i injectleyip yükleyin varsayılan olacaktır
C:\wsrebornsözünü ettiğin config dosyasının dosya yolunu söylemen mümkün mü.
konular arasında rastgele bir yorumda ben buldum
sc tıklamaları tıklandığı salise görüp hesaplama yaptığı için zaten üstüne atması gerektiğinde üstüne atıyor.viktorda neden w skillini otomatik atmak isteyesin ki önemli çünkü adamın mevcut konumuna göre atıyor otoya alınca bazen kendi üstüne atman gerekiyor
sadece lane için düşünüyorsun gank yediğin zaman kendi üzerine w atıp adama q atıp kaçabilirsin lane aşamasında w atmak manayı boşa harcamaktan başka bir işe yaramıyor aynı şey veigar için de geçerli e skillini lane aşamasında boş boş adama atarsan jg gelir keser gider bu tarz skilleri kendi elinle atman daha sağlıklısc tıklamaları tıklandığı salise görüp hesaplama yaptığı için zaten üstüne atması gerektiğinde üstüne atıyor.
bu sc de ilk kez deneyeceğim ama w kısmını pek beğenmedim yani aslında doğru yapıyor ama yaptığı şey biraz daha late game e uygun erken oyunda yürüyüş yoluna atıp düz vuruş yapılmasını engellemeli neden erken oyunda bu uygun çünkü kimsede bot yok hız yok level yok saldırı hızı yok bu yüzden yürümek gerekecek bu yüzden random üstüne w atılmalı ama yaptırtamıyorum illa cc uygulayacagı veya tam ortasına denk geleceği zaman atıyor bu kötü beğenmedim
hocam yuruyus yolu icin olan logic gangplankte bile yok. ayrica viktorda neden oto w atmasini isteyesiniz ki. kullanmak icin 3-4 farkli durum 3-4 farkli yol doguruyor.sc tıklamaları tıklandığı salise görüp hesaplama yaptığı için zaten üstüne atması gerektiğinde üstüne atıyor.
bu sc de ilk kez deneyeceğim ama w kısmını pek beğenmedim yani aslında doğru yapıyor ama yaptığı şey biraz daha late game e uygun erken oyunda yürüyüş yoluna atıp düz vuruş yapılmasını engellemeli neden erken oyunda bu uygun çünkü kimsede bot yok hız yok level yok saldırı hızı yok bu yüzden yürümek gerekecek bu yüzden random üstüne w atılmalı ama yaptırtamıyorum illa cc uygulayacagı veya tam ortasına denk geleceği zaman atıyor bu kötü beğenmedim
range girince atıyor ve zaten sc dediğim gibi skillere basıldığı an algıladığı için üstüme atılan bir şampiyona karşı direk üstüme atıyor zaten yani kullandığım öyleydisadece lane için düşünüyorsun gank yediğin zaman kendi üzerine w atıp adama q atıp kaçabilirsin lane aşamasında w atmak manayı boşa harcamaktan başka bir işe yaramıyor aynı şey veigar için de geçerli e skillini lane aşamasında boş boş adama atarsan jg gelir keser gider bu tarz skilleri kendi elinle atman daha sağlıklı
anlattım sebebinihocam yuruyus yolu icin olan logic gangplankte bile yok. ayrica viktorda neden oto w atmasini isteyesiniz ki. kullanmak icin 3-4 farkli durum 3-4 farkli yol doguruyor.