Ultra Üye
hocam onla daha rahat oynarım dimiwsreborn hem güncel hem injectleme konusunda lpye göre çok daha iyi scriptin yapısına ekledikleri evadeler ve awrenes(doğru yazımı olamayabilir) ögeleri çok olması script deneyimini üst seviye sunuyor oyüzden wsreborn lpye göre çok daha iyi kullanmanız için en iyisi diyebilirim
evet hocam zaten forumdaki geçirdiğiniz zamanı göz önüne alarak konuşuyorum scriptin mantığını rahatça kavrammışsınızdır oyzüzden kendi ayarlarınızı oluşturarak oyun karakteriniz bakımından hemde en rahat nasıl ederim diye düşünmeniz lazım wsrebornde buna en iyi imkanı sağlıcaktır varsayılanda deneyin sonra configlerle mükemelleştirmeye gidersinizhocam onla daha rahat oynarım dimi
Hocam birde ban yeme ihtimali varmıevet hocam zaten forumdaki geçirdiğiniz zamanı göz önüne alarak konuşuyorum scriptin mantığını rahatça kavrammışsınızdır oyzüzden kendi ayarlarınızı oluşturarak oyun karakteriniz bakımından hemde en rahat nasıl ederim diye düşünmeniz lazım wsrebornde buna en iyi imkanı sağlıcaktır varsayılanda deneyin sonra configlerle mükemelleştirmeye gidersiniz
iyi oyunlar şimdiden
Eyw hocam ikisini deneyen biri yorum yapinca ne seçeceğimi daha net anlıyorumben ikisinide denedim wsreborn daha iyi gibi geldi.
Hocam bunda görüş gibi birşey demi var?WSReborn daha iyi hem karşı jungun nerede olduğu infosunu veriyor gang yeme ihtimalinde azalıyor her türlü işine yarar
evet hangi hangi orman yartığını kestiyse oranın bildirimi geliyor ona göre laneyi ayarlıyorsun kankam gayet op birşeyHocam bunda görüş gibi birşey demi var?
Eyw hocam tavsiyelerin içinhocam WSreborn daha iyi ve güncel olan o şuan diye biliyorum tavsiyem onu kulanmam çar olarak Ezreal alabilrisin güzel çar
belli olursa kullandığın şikayet üzerine incelenirsinHocam birde ban yeme ihtimali varmı
Hocam legit oynicam ozaman eywbelli olursa kullandığın şikayet üzerine incelenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?