Seçkin Üye
Aşağıda gördüğünüz gibi ward tracker eskiden totemlerin nereye kadar görebildiğini gösteriyordu fakat son güncellemeden hemen öncesinden beri bu şekilde bilgisi olan varmı?
totem duvarın içinimi gösteriyo anlamadım normalde sağ ve sol tarafa doğru göstermesi gerekmiyomu totemin?Hocam gösteriyor zaten sorun nerede burda
ya tam oranın ss'ini alamadımda bottaki yengeçin ordaki çalı mesela eskiden oraya totem koyduklarında etrafı sağı solu fln heryeri gösteriyodu bugün baktım sadece daire ve duvarın içi olarak göstermiş anlayamadım sorayım dedim ama böyleyse tamamdır teşekkürlerhayır hocam komple tam olarak nereye kadar ve nereyi gösterdiğini gösteriyor zaten bu şekilde olması gerekiyor bir sorun yok yani
Hocam totemi oraya değil başka yere koysaydin görüş açısı değişik olurdu bir problem yok koymak istediğin yere koy problem olmadığını göreceksin
bu bir hata evet kaynağını bulmak zor değil bugün bakarız.Ekli dosyayı görüntüle 85640
Oyun bilgim pek fazla yok ama normalde bu tarzda bişey olması gerekmiyomu totemin gösterdiği alan?