4 Mar 2023 #1 alahashe Uzman Üye Katılım 24 Tem 2022 Mesajlar 221 Tepki puanı 17 Ödüller 3 Yaş 36 3 HİZMET YILI Arkadaşlar, MISC'deki highesti higha getirdim. R basıp Space tuttum, yok yine de Xerath otomatik ulti kullanmıyor. Sorun bende mi? Neden böyle? Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Mar 2023
Arkadaşlar, MISC'deki highesti higha getirdim. R basıp Space tuttum, yok yine de Xerath otomatik ulti kullanmıyor. Sorun bende mi? Neden böyle?
Çözüm Majest 8 Mar 2023 alahashe' Alıntı: Arkadaşlar, MISC'deki highesti higha getirdim. R basıp Space tuttum, yok yine de Xerath otomatik ulti kullanmıyor. Sorun bende mi? Neden böyle? Genişletmek için tıklayın ... Merhabalar, config değiştirip tekrar denermisiniz ? "C:\wsreborn\config" konumundan değiştirebilirsiniz .
alahashe' Alıntı: Arkadaşlar, MISC'deki highesti higha getirdim. R basıp Space tuttum, yok yine de Xerath otomatik ulti kullanmıyor. Sorun bende mi? Neden böyle? Genişletmek için tıklayın ... Merhabalar, config değiştirip tekrar denermisiniz ? "C:\wsreborn\config" konumundan değiştirebilirsiniz .
4 Mar 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI alahashe' Alıntı: arkadaşlar miscdeki highesti high getirdim r basıp space basılı tuttum yok yine de xerath otomatik ulti kullanmıyor sornu bende mi neden böyle Genişletmek için tıklayın ... Hocam atmaması garip açıkçası default ayarlara getirip scripti dener misiniz veya T tuşuyla manual atılıyor dener misin bunu Oyla 0 Olumsuz oyla
alahashe' Alıntı: arkadaşlar miscdeki highesti high getirdim r basıp space basılı tuttum yok yine de xerath otomatik ulti kullanmıyor sornu bende mi neden böyle Genişletmek için tıklayın ... Hocam atmaması garip açıkçası default ayarlara getirip scripti dener misiniz veya T tuşuyla manual atılıyor dener misin bunu
8 Mar 2023 #3 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI alahashe' Alıntı: Arkadaşlar, MISC'deki highesti higha getirdim. R basıp Space tuttum, yok yine de Xerath otomatik ulti kullanmıyor. Sorun bende mi? Neden böyle? Genişletmek için tıklayın ... Merhabalar, config değiştirip tekrar denermisiniz ? "C:\wsreborn\config" konumundan değiştirebilirsiniz . Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
alahashe' Alıntı: Arkadaşlar, MISC'deki highesti higha getirdim. R basıp Space tuttum, yok yine de Xerath otomatik ulti kullanmıyor. Sorun bende mi? Neden böyle? Genişletmek için tıklayın ... Merhabalar, config değiştirip tekrar denermisiniz ? "C:\wsreborn\config" konumundan değiştirebilirsiniz .