Çözüldü WSReborn Xerath ulti atma hızı nasıl düşürülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben scripti evade kapalı oynuyorum. Sadece kombo atıyorum ancak Xerath'ın ultisi bütün legitliğimi bozuyor, hilenin de bütün ayarlarına hakim olmadığımdan dolayı ulti atma hızını düşüremedim. Yardım eder misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Ulti atma hızını düşürmen için hız olarak yok fakat xayah'ta şöyle bir şey yapabilirsin evade'ye gel oradan "spell usage" kısmına gel extreme'e çek bu sayede sadece karşıda extreme skill'eri olan çarlara karşı ulti basacaktır evade'ye tekrar dönüp karşının skill'erini ayarlamaya gelirsen göreceksin hangi skill high hangisi extreme veya hangisi normal'de olduğunu bu sayede bir ayar yapabilirsin kendi oynayışına göre ek olarak xayah'ın ayarlarında ulti ayarını can barının en alt tabanına çekersen orada ki bardan bahsediyorum %'lik olan işte her neyse 10'a falan çekersen %10'da atar bu rakam örnek sen istediğin gibi yapabilirsin bu şekilde yani tamamen hepsi
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ulti atma hızını düşürmen için hız olarak yok fakat xayah'ta şöyle bir şey yapabilirsin evade'ye gel oradan "spell usage" kısmına gel extreme'e çek bu sayede sadece karşıda extreme skill'eri olan çarlara karşı ulti basacaktır evade'ye tekrar dönüp karşının skill'erini ayarlamaya gelirsen göreceksin hangi skill high hangisi extreme veya hangisi normal'de olduğunu bu sayede bir ayar yapabilirsin kendi oynayışına göre ek olarak xayah'ın ayarlarında ulti ayarını can barının en alt tabanına çekersen orada ki bardan bahsediyorum %'lik olan işte her neyse 10'a falan çekersen %10'da atar bu rakam örnek sen istediğin gibi yapabilirsin bu şekilde yani tamamen hepsi

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
o değil xerath ultisini çok hızlı atıyor ve mesela diyelim ezreal de dodgelemek için e atıyor direkt ezrealın atladığı yere r atıyor tekara ve bu çok hızlı oluyor o kadar legit oynamışım bi önemi kalmıyor ultiatma hızını nasıl düşürebiliriz diye sormuştum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
o değil xerath ultisini çok hızlı atıyor ve mesela diyelim ezreal de dodgelemek için e atıyor direkt ezrealın atladığı yere r atıyor tekara ve bu çok hızlı oluyor o kadar legit oynamışım bi önemi kalmıyor ultiatma hızını nasıl düşürebiliriz diye sormuştum
Ben niye bugünlerde yanlış anlıyorum xayah ultisi diye anlamışım pardon bak r ayarlarına gel oranın bi ss'ini atar mısın anlatacağım ben sana

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben scripti evade kapalı oynuyorum. Sadece kombo atıyorum ancak Xerath'ın ultisi bütün legitliğimi bozuyor, hilenin de bütün ayarlarına hakim olmadığımdan dolayı ulti atma hızını düşüremedim. Yardım eder misiniz?
Geri dönüş yapmadınız bugün atacaktınız fakat müsait olamadınız sanırım

Üye
3 HİZMET YILI
valla kuzen eğer hesabı onaylatabilirsem erişimim olursa kurcalar herhangi bir bilgi verilmemişse yardımcı olurum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
evet hiç müsait değildim bugün sizi de yormayayım sağolun tekrardan. xerath zaten pek oynamıyorum
Ben senin için atayım o zaman:

Bak şimdi işaret içierisine aldığım yer var ya onun delayını arttırırsan eğer daha yavaş atar deneme yanılma yönüyle kendine uygun olanını bulabilirsin bu şekilde yani ultinin atma hızını ayarlama olayı
1681063435860.png

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aga bence kendi ayarında kullan ya çok hızlı atar tutturmaz yada çok yavaş atıyor en stabil kendi ayarı benim duşuncem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...