Onaylı Üye
o değil xerath ultisini çok hızlı atıyor ve mesela diyelim ezreal de dodgelemek için e atıyor direkt ezrealın atladığı yere r atıyor tekara ve bu çok hızlı oluyor o kadar legit oynamışım bi önemi kalmıyor ultiatma hızını nasıl düşürebiliriz diye sormuştumUlti atma hızını düşürmen için hız olarak yok fakat xayah'ta şöyle bir şey yapabilirsin evade'ye gel oradan "spell usage" kısmına gel extreme'e çek bu sayede sadece karşıda extreme skill'eri olan çarlara karşı ulti basacaktır evade'ye tekrar dönüp karşının skill'erini ayarlamaya gelirsen göreceksin hangi skill high hangisi extreme veya hangisi normal'de olduğunu bu sayede bir ayar yapabilirsin kendi oynayışına göre ek olarak xayah'ın ayarlarında ulti ayarını can barının en alt tabanına çekersen orada ki bardan bahsediyorum %'lik olan işte her neyse 10'a falan çekersen %10'da atar bu rakam örnek sen istediğin gibi yapabilirsin bu şekilde yani tamamen hepsi
Ben niye bugünlerde yanlış anlıyorum xayah ultisi diye anlamışım pardon bak r ayarlarına gel oranın bi ss'ini atar mısın anlatacağım ben sanao değil xerath ultisini çok hızlı atıyor ve mesela diyelim ezreal de dodgelemek için e atıyor direkt ezrealın atladığı yere r atıyor tekara ve bu çok hızlı oluyor o kadar legit oynamışım bi önemi kalmıyor ultiatma hızını nasıl düşürebiliriz diye sormuştum
yarın sabah atayım, yardımcı olmaya çalıştığı için çok teşekkürlerBen niye bugünlerde yanlış anlıyorum xayah ultisi diye anlamışım pardon bak r ayarlarına gel oranın bi ss'ini atar mısın anlatacağım ben sana
Yarın aktif olduğunda atarsan sevinirim yardımcı olurum basit zaten hallederiz iyi geceleryarın sabah atayım, yardımcı olmaya çalıştığı için çok teşekkürler
Geri dönüş yapmadınız bugün atacaktınız fakat müsait olamadınız sanırımBen scripti evade kapalı oynuyorum. Sadece kombo atıyorum ancak Xerath'ın ultisi bütün legitliğimi bozuyor, hilenin de bütün ayarlarına hakim olmadığımdan dolayı ulti atma hızını düşüremedim. Yardım eder misiniz?
evet hiç müsait değildim bugün sizi de yormayayım sağolun tekrardan. xerath zaten pek oynamıyorumGeri dönüş yapmadınız bugün atacaktınız fakat müsait olamadınız sanırım
Ben senin için atayım o zaman:evet hiç müsait değildim bugün sizi de yormayayım sağolun tekrardan. xerath zaten pek oynamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?