live together die alone
Süper Üye
Ayarlar kayıt ediliyor mu?scripten %100 verim almak istiyorsan bi arkadaş bi yazılım yapmış antrenman modunda 5 bot alabiliyor onunla birlikte girip ayarları kendin yaparsan maksimum 1.5 saat 2 saat sonunda tam istediğin gibi verimi alabilirsin kuklalarda aşırı iş yapıyor tabi
tabiki bunu cfg olarak paylaşan bir sürü arkadaş var burada https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-wsreborn-adc-main-config-26-02-2023.256045/Ayarlar kayıt ediliyor mu?
hocam konuyu iyi incele anlatmışTamam anladım cfgyi nasıl entegre ediyoruz?
büyük ihtimal öyle hocamCtrl+F bas script pingi göremediği için olabilir
Hocam, yanlışlıkla sol tık atıp fark etmeden space'e basıyor olabilirsiniz. Geriye gitmeye çalışırken düşman çara o yüzden dolayı ona vurmayı deneyebilir. Focus attığı için, bu yüzden ona vurmayı deneyebilir.Arkadaşlar, yakın dövüşçü karakterleri oynarken Yasuo Irelia vb. gibi şampiyonlarda farm alırken sorun olmuyor fakat Space basıp dalarken skill kullanıyor ve geriye falan yürüyemiyorum. Dümdüz adama kilitlenip ileri doğru gidiyor. LPReborn'da bu sorun yoktu. Bu olay herkeste var mı?
Hero pluginleriniz bozulmuş olabilir config değiştirerek sorununuzu çözebilirsiniz.Arkadaşlar, yakın dövüşçü karakterleri oynarken Yasuo Irelia vb. gibi şampiyonlarda farm alırken sorun olmuyor fakat Space basıp dalarken skill kullanıyor ve geriye falan yürüyemiyorum. Dümdüz adama kilitlenip ileri doğru gidiyor. LPReborn'da bu sorun yoktu. Bu olay herkeste var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?