Çözüldü WSReborn yakın dövüşçü karakterler hareket etmiyor ve rakibe kilitleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, yakın dövüşçü karakterleri oynarken Yasuo Irelia vb. gibi şampiyonlarda farm alırken sorun olmuyor fakat Space basıp dalarken skill kullanıyor ve geriye falan yürüyemiyorum. Dümdüz adama kilitlenip ileri doğru gidiyor. LPReborn'da bu sorun yoktu. Bu olay herkeste var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
hangi hero ile yaşıyorsun usta bu sorunu bende sadece nilah da vardı onuda düzelttim

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
scripten %100 verim almak istiyorsan bi arkadaş bi yazılım yapmış antrenman modunda 5 bot alabiliyor onunla birlikte girip ayarları kendin yaparsan maksimum 1.5 saat 2 saat sonunda tam istediğin gibi verimi alabilirsin kuklalarda aşırı iş yapıyor tabi

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
scripten %100 verim almak istiyorsan bi arkadaş bi yazılım yapmış antrenman modunda 5 bot alabiliyor onunla birlikte girip ayarları kendin yaparsan maksimum 1.5 saat 2 saat sonunda tam istediğin gibi verimi alabilirsin kuklalarda aşırı iş yapıyor tabi
Ayarlar kayıt ediliyor mu?

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu herkeste öyle elini kombo tuşundan çekmelisin ama lpr'de öyle değildi tabi.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, yakın dövüşçü karakterleri oynarken Yasuo Irelia vb. gibi şampiyonlarda farm alırken sorun olmuyor fakat Space basıp dalarken skill kullanıyor ve geriye falan yürüyemiyorum. Dümdüz adama kilitlenip ileri doğru gidiyor. LPReborn'da bu sorun yoktu. Bu olay herkeste var mı?
Hocam, yanlışlıkla sol tık atıp fark etmeden space'e basıyor olabilirsiniz. Geriye gitmeye çalışırken düşman çara o yüzden dolayı ona vurmayı deneyebilir. Focus attığı için, bu yüzden ona vurmayı deneyebilir.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hero pluginleriniz bozulmuş olabilir config değiştirerek sorununuzu çözebilirsiniz.

config nasıl değiştirilir :
C:\wsreborn\config dosya konumuna giriniz içindeki tüm dosyaları silip indirdiğiniz cfg dosyalarını atınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...