Çözüldü WSReborn yanlış kişiyi hedef alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostlar, selam. Bunun bir ayarı var mı? Arkadaşlar, mesela Jhin oynuyorum. ADC'nin canı azalmış ve yanındaki supportun ortalama candan daha az canı var, bir mermi vursam ADC'ye ölecek ama Space tuşuna basılı tutuyorum ve dikkatli oynuyorum. Supporta odaklanıyor, neden ADC'ye vurmuyor? Bunun bir ayarı yok mu ya?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar, ADC oynarken Least Attack veya Low Heal oynamanızı tavsiye ederim haricinde Lock Mode aktif olsun arada sırada manuel olarak adcye sol click atarak focusunuzu tazeleyin komboyu yanlış yaptığı anda elinizi space tuşundan çekip tekrar kombo atması için spaceye atın veya c ile saldırı yapın.
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Vurmak istediğin kişiye sol tıklayarak TargetSelector ile seçebilirsiniz, bu sayede script o kişiye öncelik verecektir. Ayrıca yine kime öncelik vermesini istediğini ayarlardan ayarlayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostlar, selam. Bunun bir ayarı var mı? Arkadaşlar, mesela Jhin oynuyorum. ADC'nin canı azalmış ve yanındaki supportun ortalama candan daha az canı var, bir mermi vursam ADC'ye ölecek ama Space tuşuna basılı tutuyorum ve dikkatli oynuyorum. Supporta odaklanıyor, neden ADC'ye vurmuyor? Bunun bir ayarı yok mu ya?
piority ayarları var orda bir sürü ayar var
en az zırh/en az mr /en az can gibi

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Canı en az olana öncelik vermesini istiyorsanız target selector kısmında bir kutucuk var bastıktan sonra aşağı kaydırıp lowest healt seçin.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar,Target selector kısmından priority yazan yere gelin ve oradan supportun önceliğini düşürüp adcnin önceliğini yükseltin .

Bunun dışında hedef kitlenmesini kolaylaştırmak için Lock on select target modunu açıp "Lock mode" yerinden "Near Mause" seçeneğini seçerseniz farenize yakın olan hedefe kitlenir iyi forumlar .

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ayarlarını kontrol et, yüksek ihtimal priority ayarın yanlış. Ben de kullanıyorum sağlam çalışıyor.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhabalar, ADC oynarken Least Attack veya Low Heal oynamanızı tavsiye ederim haricinde Lock Mode aktif olsun arada sırada manuel olarak adcye sol click atarak focusunuzu tazeleyin komboyu yanlış yaptığı anda elinizi space tuşundan çekip tekrar kombo atması için spaceye atın veya c ile saldırı yapın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...