WSReborn Yasuo inanılmaz kötü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar LPrebornu bıraktım fakat geri döneceğim gibi default ayarlarda yasuo girdim ws'de fakat kendim oynasam daha iyi oynardım yemin ederim, LPREBORN default ayarlarında canavar oluyor WS'de böyle olmamasını ayar yapılmamış olduğuna veriyorum.. Configiniz varsa verirseniz sevinirim.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Config deneyebilirsin. Ek olarak LPR bazı konularda dediğin gibi daha iyi ama WSR daha güncel.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar LPrebornu bıraktım fakat geri döneceğim gibi default ayarlarda yasuo girdim ws'de fakat kendim oynasam daha iyi oynardım yemin ederim, LPREBORN default ayarlarında canavar oluyor WS'de böyle olmamasını ayar yapılmamış olduğuna veriyorum.. Configiniz varsa verirseniz sevinirim.
evet bazı karakterler bozuluyor ben zoe oynarken combo yaparken ultiyi tam içlerine atıyordu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kk bencede wsreborn kullanma belki normalde iyidir ama yasuoda lpreborn bence kat kat daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence yasuo da her halukarda Script çok bariz belli oluyor. Kayarken bile belli ediyor çar sen bilirsin ama farklı çarlar denemende fayda var bence.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Katılıyorum ve ben bunu belirten 2 başlık açmaya çalıştım fakat reddedildi.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bizim configimizi deneyip geri dönüş yapar mısınız hocam bir de https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-08-02-2023.256045/

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yasuo zaten çöp char olduğu için fazla kasmana gerek yok brom :D

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
maalesef kı sacma sapan oynuyor duzeltılır yakın zamanda.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bazı hero'larda ws veya lb kullanman daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...