at kankam yasuo ayarlarını ben sana rage olacak şekilde tek tek söyleyeyimWSReborn da yasuo için rage ayar var mı mesela hortumu beklemeden atmak istiyorum onu nereden açabilirim bide WSReborn da yasuo ayarları iyi olan varsa ss şeklinde atarsa iyi olur incelerim
at kankam yasuo ayarlarını ben sana rage olacak şekilde tek tek söyleyeyim
ult only killabe seçeneğini işaretlede zırt pırt ulti atmasın misc ayarlarını da atar mısın
ult only killabe seçeneğini işaretlede zırt pırt ulti atmasın misc ayarlarını da atar mısın
dostum zaten tüm rage olabilecek ayarları yapmışsın bunun haricinde herhangi bir ayar yapmana gerek yok bu ayarları kendin mi yaptın yoksa birisinin configini mi kullanıyorsun
senin configini kullanıyorum auto stack q felan onları açmama gerek yok dimi böyle iyidir heralde bide senin config top lane mid lane olan şampiyonlara da iyi bir ayar yapsan çok daha güzel olacak teşekkürlerdostum zaten tüm rage olabilecek ayarları yapmışsın bunun haricinde herhangi bir ayar yapmana gerek yok bu ayarları kendin mi yaptın yoksa birisinin configini mi kullanıyorsun
seninkine de bakalım nerden yardım edebilirsinhocam rage ayar var yardım edeyim hemen
zaten ayarlı kankam top ve mid kendine göre onları da ayarlarsan bir problem çıkmaz benim configimde açman gereken herhangi bir ekstra ayar yok yasuo'da ben hepsini açtım rage ayarların zatensenin configini kullanıyorum auto stack q felan onları açmama gerek yok dimi böyle iyidir heralde bide senin config top lane mid lane olan şampiyonlara da iyi bir ayar yapsan çok daha güzel olacak teşekkürler
Post automatically merged:
seninkine de bakalım nerden yardım edebilirsin
Daha önce kullanmadım ama böyle bi ayar varsa çok iyi daha önce kullandıklarımda havaya her kalkana atıyorduUlt only killable yi aktif edebilirsin sadece ölecek adama ulti atar, boşa ulti atmaz
Var kanka orda arkadaş ss atmış orda gözüküyro bakDaha önce kullanmadım ama böyle bi ayar varsa çok iyi daha önce kullandıklarımda havaya her kalkana atıyordu![]()