Seçkin Üye
Discord oyun arayüzüm kapalı ve görüntü ayarlarım zaten dediğin gibi.Görüntü ayarınız penceli/penceresiz olduğuna emin olun. Discord oyun arayüzü sıkıntı yaratabiliyor bazen eğer açıksa kapatıp deneyebilirsiniz.
Peki çerçevesize getirip dener misin hocam dx9 modunu açık olduğundan emin olunDiscord oyun arayüzüm kapalı ve görüntü ayarlarım zaten dediğin gibi.
Dx9 modu açık çerçevesizde deneyip sonucu tekrar yazacağım.Edit : Çerçevesize getirdiğimde direkt çöktüPeki çerçevesize getirip dener misin hocam dx9 modunu açık olduğundan emin olun
Arkaplanda uygulama vs. açık değilarkaplanda uygulama açıkca başka birşey oda yapar bende açıktı sildim uygulamayı kasma gitti
Evet nedir hocam sorun devam ediyor muDx9 modu açık çerçevesizde deneyip sonucu tekrar yazacağım.Edit : Çerçevesize getirdiğimde direkt çöktü
Arkaplanda uygulama vs. açık değil
windows sürümün neArkadaşlar bir önceki yamada böyle bir sorun yoktu. Tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum fakat oyun oynarken birden bire oyunum donuyor ve çöküyor. Scriptsiz böyle bir sorun yaşamıyorum. Neden kaynaklanıyor çözümü nedir bilen var mı?
windows sürümünle ilgili olabilir bakArkadaşlar bir önceki yamada böyle bir sorun yoktu. Tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum fakat oyun oynarken birden bire oyunum donuyor ve çöküyor. Scriptsiz böyle bir sorun yaşamıyorum. Neden kaynaklanıyor çözümü nedir bilen var mı?
Evet hocam hala sorun devam ediyorEvet nedir hocam sorun devam ediyor mu
Hocam, eğer oyunun ortasında çökmesi sorunu varsa, şu anda kesin bir çözüm mevcut değildir. Ancak, Windows 10'un 1909 sürümüne geçerek bir deneme yapabilirsiniz. Her zaman atmıyor doğru muyum?20h2 sorun hala devam ediyor. Arkadaşlar oyun başladıktan sonra enter basıyorum sc konusunda tecrübesiz birisi değilim sadece önceki yamada olmuyordu bu yamada oyunun ortalarında çökme başladı.
Post automatically merged:
Evet hocam hala sorun devam ediyor
Evet her zaman atmıyor ama bu yeni güncellemeden sonra oyunun ortalarında donup çökmeye başladı. 1909 sürümüne geçebilme fırsatım olursa geçeceğim bunun dışında alternatif bir çözüm yok mudur? Birde 1909 sürüm altına geçsem sıkıntı çıkarır mı 1803 gibi?Hocam, eğer oyunun ortasında çökmesi sorunu varsa, şu anda kesin bir çözüm mevcut değildir. Ancak, Windows 10'un 1909 sürümüne geçerek bir deneme yapabilirsiniz. Her zaman atmıyor doğru muyum?
Hayır hocam, şu anlık bir alternatif yok. Windows 10'un, 1803 sürümüne geçerek deneyebilirsiniz. Bu sürümde problem olacağını düşünmüyorum.Evet her zaman atmıyor ama bu yeni güncellemeden sonra oyunun ortalarında donup çökmeye başladı. 1909 sürümüne geçebilme fırsatım olursa geçeceğim bunun dışında alternatif bir çözüm yok mudur? Birde 1909 sürüm altına geçsem sıkıntı çıkarır mı 1803 gibi?
nasıl bir hata dodge filan çalışmıyor mu yada evade yaparken düz durup skill atma hatası flnmı kitesızArkadaşlar bir önceki yamada böyle bir sorun yoktu. Tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum fakat oyun oynarken birden bire oyunum donuyor ve çöküyor. Scriptsiz böyle bir sorun yaşamıyorum. Neden kaynaklanıyor çözümü nedir bilen var mı?
Yok maalesef bulamadım.Aynı Sorunu Yaşıyorum Ben Çözümü Bulabildin mi Acaba ?
Nasıl çözdün peki? Fark etmiyor oyunun ortasında bir şey yapmazken bile donup kitleniyor.Senin sorunu daha önceden bende yaşıyordum.
Tf'de falan mı çöküyor biri bir skill attığında ws oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?