Onaylı Üye
Arkadaşlar yone için güzel bir config varmı default ve adc main configlerini kullandım.
2. q ve ultiyi bazen saçma sapan yerlere atıyorBenim configimi kullandığını söylemişsin zaten yone'ye o ayarlardan ekstra bir ayar yapamazsın ki kral
elini sürekli v veya space de tutarsan saçma sapan adama dalabilir kanka 2.q ve r yi kullanarak adc mainin configinde daha problem yaşadığım bir hero olmadı benim.2. q ve ultiyi bazen saçma sapan yerlere atıyor
2.q yu bazen saçma yerlere atabilir bunun predictini kendi oynayışına göre ayarlayabilirsin aynı şekilde ultiyi de gerekirse kapat manuel at t tuşu falan olması lazım veya g tuşu manuel ultinin2. q ve ultiyi bazen saçma sapan yerlere atıyor
t tuşu hocam da ben bir şey sorcam min enemies for ult ayarını 3 yaptım ama bazen tek kişiye de atıyo sorun nedir2.q yu bazen saçma yerlere atabilir bunun predictini kendi oynayışına göre ayarlayabilirsin aynı şekilde ultiyi de gerekirse kapat manuel at t tuşu falan olması lazım veya g tuşu manuel ultinin
Canı az oluyor olabilir bazende anlam veremediğim şekilde ulti atıyor scriptsel bir olay emin değilim şampiyonun logiciyle alakalıt tuşu hocam da ben bir şey sorcam min enemies for ult ayarını 3 yaptım ama bazen tek kişiye de atıyo sorun nedir