26 Mar 2023 #1 Xoyuncu Ultra Üye Katılım 15 Mar 2020 Mesajlar 1,686 Çözümler 21 Tepki puanı 113 Ödüller 8 Yaş 31 Sosyal 6 HİZMET YILI WSReborn'da Yone'de Q skilinde kitlenme sorunu yaşıyorum. Uzun zamandır var, manuel olarak da minyona vs. atamıyorum. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yazsın. Moderatörün son düzenlenenleri: 27 Mar 2023
WSReborn'da Yone'de Q skilinde kitlenme sorunu yaşıyorum. Uzun zamandır var, manuel olarak da minyona vs. atamıyorum. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yazsın.
Çözüm Xoyuncu 27 Mar 2023 Adc Main' Alıntı: Bunun script'le bir alakası olduğunu sanmıyorum az önce ben kendim denedim bir problem yok emin misin senden kaynaklanmadığına Genişletmek için tıklayın ... Hayır tamamen sc ile alakalı sc'si olmayan bazı şampiyonlarda da bu sorun var. Sc yetenekleri kitliyor bazen, oyundan çıkıp girmem gerekiyor.
Adc Main' Alıntı: Bunun script'le bir alakası olduğunu sanmıyorum az önce ben kendim denedim bir problem yok emin misin senden kaynaklanmadığına Genişletmek için tıklayın ... Hayır tamamen sc ile alakalı sc'si olmayan bazı şampiyonlarda da bu sorun var. Sc yetenekleri kitliyor bazen, oyundan çıkıp girmem gerekiyor.
26 Mar 2023 #2 avcı01 A Süper Üye Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 902 Tepki puanı 89 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI Auto q felan mı açık bi bak auto haras varsa oda yapabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Mar 2023 Moderatör #3 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Sorununu videolu bir şekilde atar mısın hiçbir şey anlaşılmıyor buradan çünkü Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Mar 2023 #4 Remzi Çalar birgünbirpalyaçovarmış Süper Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 1,499 Çözümler 8 Tepki puanı 137 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 5 HİZMET YILI hocam dediğinizi anladığım kadarıyla Hile 3. Q yu kullanmıyor doğrumuyum ? Oyla 0 Olumsuz oyla
27 Mar 2023 Konuyu başlatan #5 Xoyuncu Ultra Üye Katılım 15 Mar 2020 Mesajlar 1,686 Çözümler 21 Tepki puanı 113 Ödüller 8 Yaş 31 Sosyal 6 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Sorununu videolu bir şekilde atar mısın hiçbir şey anlaşılmıyor buradan çünkü Genişletmek için tıklayın ... Anlamayacak ne var q tuşuna bastığında q yeteneğini atmıyor sanki bekleme süre sindeymiş gibi. Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Sorununu videolu bir şekilde atar mısın hiçbir şey anlaşılmıyor buradan çünkü Genişletmek için tıklayın ... Anlamayacak ne var q tuşuna bastığında q yeteneğini atmıyor sanki bekleme süre sindeymiş gibi.
27 Mar 2023 Moderatör #6 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Xoyuncu' Alıntı: Anlamayacak ne var q tuşuna bastığında q yeteneğini atmıyor sanki bekleme süre sindeymiş gibi. Genişletmek için tıklayın ... Bunun script'le bir alakası olduğunu sanmıyorum az önce ben kendim denedim bir problem yok emin misin senden kaynaklanmadığına Oyla 0 Olumsuz oyla
Xoyuncu' Alıntı: Anlamayacak ne var q tuşuna bastığında q yeteneğini atmıyor sanki bekleme süre sindeymiş gibi. Genişletmek için tıklayın ... Bunun script'le bir alakası olduğunu sanmıyorum az önce ben kendim denedim bir problem yok emin misin senden kaynaklanmadığına
27 Mar 2023 Konuyu başlatan #7 Xoyuncu Ultra Üye Katılım 15 Mar 2020 Mesajlar 1,686 Çözümler 21 Tepki puanı 113 Ödüller 8 Yaş 31 Sosyal 6 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Bunun script'le bir alakası olduğunu sanmıyorum az önce ben kendim denedim bir problem yok emin misin senden kaynaklanmadığına Genişletmek için tıklayın ... Hayır tamamen sc ile alakalı sc'si olmayan bazı şampiyonlarda da bu sorun var. Sc yetenekleri kitliyor bazen, oyundan çıkıp girmem gerekiyor. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Adc Main' Alıntı: Bunun script'le bir alakası olduğunu sanmıyorum az önce ben kendim denedim bir problem yok emin misin senden kaynaklanmadığına Genişletmek için tıklayın ... Hayır tamamen sc ile alakalı sc'si olmayan bazı şampiyonlarda da bu sorun var. Sc yetenekleri kitliyor bazen, oyundan çıkıp girmem gerekiyor.