WSReborn yuumi nasıl çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sc ile yuumi nasıl çalışıyo bilen varmı

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben bi ara oynadım cok güzel değil yapman gereken kimin daha öncelikli olarak icine girmesini ayarlamak yuumi oynuyorsun zaten sc acma bence buna da :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben bi ara oynadım cok güzel değil yapman gereken kimin daha öncelikli olarak icine girmesini ayarlamak yuumi oynuyorsun zaten sc acma bence buna da :D
scyi zaten zoom için açıyorum genelde birinin içinde q atıyomu ve autoplay nasıl

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Autoplay dediği yuumi bot herhalde öyle bir şey yok bunda sadece space basınca combo atıyor işte

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
scyi zaten zoom için açıyorum genelde birinin içinde q atıyomu ve autoplay nasıl
birisinin icinde q atıyor evet auto play dediğim gibi öncelikli olarak kimin icine girmesini ayarlıyosun ki bu acık oldugu zaman karşında düşman vs olması önemli değil bot gibi ona doğru yürüyor zaten önünde düşman varsa geçmiş olsun 1-5 arası ayar yapıyorsun kimin öncelikli olarak icine girmesini istediğine dair kullanma yani auto play ı
Post automatically merged:

Autoplay dediği yuumi bot herhalde öyle bir şey yok bunda sadece space basınca combo atıyor işte
nasıl yok hocam olması lazım benim oynadıgım zaman sc ile 1-5 arası ayarlıyordun ona göre gidiyordu oldükten sonra vs tabi cok kötü karşıma rakip cıkıp ağzıma vurdu :/

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
birisinin icinde q atıyor evet auto play dediğim gibi öncelikli olarak kimin icine girmesini ayarlıyosun ki bu acık oldugu zaman karşında düşman vs olması önemli değil bot gibi ona doğru yürüyor zaten önünde düşman varsa geçmiş olsun 1-5 arası ayar yapıyorsun kimin öncelikli olarak icine girmesini istediğine dair kullanma yani auto play ı

nasıl yok hocam olması lazım benim oynadıgım zaman sc ile 1-5 arası ayarlıyordun ona göre gidiyordu oldükten sonra vs tabi cok kötü karşıma rakip cıkıp ağzıma vurdu :/
anladım teşekkürler

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Yok derken o anlamda değil bgx'te ki gibi mesela onun gibi değil o şekilde yani ama işlevsel değil o kadar

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
çalışmıyor desem daha mantıklı kanka otomatik oynama falan var sadece birisine w atıyor canı belli bir seviyenin altına düşerse e basıyor bu kadar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Diğer supportlara karşı düşük kalıyor sc de tavsiye etmem pek

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
xp kasmak için kullanılabilir bir yöntemse aydınlatın beni bende uğraşayım xd

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Combo da işe yarıyo işte Q muhabbeti

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka en iyi adcler ve suplar hangisi peki

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
küçücük boyuyla penta atarsa aşırı tatlı olurdu demek istesemde karakter baya afk ve uyurken oynandığı için pek iş yapmaz gibi hocam

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka boşver yuumi ye de sc açma be ne kombo atıcan ne dodge skill tutturma iişini de elinle yaparsın heralde bunlarla uğraşmıyorken

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam yummi scde berbat q ya tutmuyor bi ayarımı var anlamadımda kesinlikle tavsiye etmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aynen yuumi sc de çok kötü oluyor şahsen tavsiye etmem

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Daha çok calismiyor gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...