Seçkin Üye
sc ile yuumi nasıl çalışıyo bilen varmı
scyi zaten zoom için açıyorum genelde birinin içinde q atıyomu ve autoplay nasılben bi ara oynadım cok güzel değil yapman gereken kimin daha öncelikli olarak icine girmesini ayarlamak yuumi oynuyorsun zaten sc acma bence buna da![]()
birisinin icinde q atıyor evet auto play dediğim gibi öncelikli olarak kimin icine girmesini ayarlıyosun ki bu acık oldugu zaman karşında düşman vs olması önemli değil bot gibi ona doğru yürüyor zaten önünde düşman varsa geçmiş olsun 1-5 arası ayar yapıyorsun kimin öncelikli olarak icine girmesini istediğine dair kullanma yani auto play ıscyi zaten zoom için açıyorum genelde birinin içinde q atıyomu ve autoplay nasıl
nasıl yok hocam olması lazım benim oynadıgım zaman sc ile 1-5 arası ayarlıyordun ona göre gidiyordu oldükten sonra vs tabi cok kötü karşıma rakip cıkıp ağzıma vurdu :/Autoplay dediği yuumi bot herhalde öyle bir şey yok bunda sadece space basınca combo atıyor işte
anladım teşekkürlerbirisinin icinde q atıyor evet auto play dediğim gibi öncelikli olarak kimin icine girmesini ayarlıyosun ki bu acık oldugu zaman karşında düşman vs olması önemli değil bot gibi ona doğru yürüyor zaten önünde düşman varsa geçmiş olsun 1-5 arası ayar yapıyorsun kimin öncelikli olarak icine girmesini istediğine dair kullanma yani auto play ı
Post automatically merged:
nasıl yok hocam olması lazım benim oynadıgım zaman sc ile 1-5 arası ayarlıyordun ona göre gidiyordu oldükten sonra vs tabi cok kötü karşıma rakip cıkıp ağzıma vurdu :/
Yok derken o anlamda değil bgx'te ki gibi mesela onun gibi değil o şekilde yani ama işlevsel değil o kadarbirisinin icinde q atıyor evet auto play dediğim gibi öncelikli olarak kimin icine girmesini ayarlıyosun ki bu acık oldugu zaman karşında düşman vs olması önemli değil bot gibi ona doğru yürüyor zaten önünde düşman varsa geçmiş olsun 1-5 arası ayar yapıyorsun kimin öncelikli olarak icine girmesini istediğine dair kullanma yani auto play ı
Post automatically merged:
nasıl yok hocam olması lazım benim oynadıgım zaman sc ile 1-5 arası ayarlıyordun ona göre gidiyordu oldükten sonra vs tabi cok kötü karşıma rakip cıkıp ağzıma vurdu :/
item vs almıyor ki iş yapmaz bencexp kasmak için kullanılabilir bir yöntemse aydınlatın beni bende uğraşayım xd
adamın içinde q bile atmıyor oynamayın pişmanlıkmışitem vs almıyor ki iş yapmaz bence
Denedinmiadamın içinde q bile atmıyor oynamayın pişmanlıkmış