tamam o zaman dostum sadece q seçeneği varsa onu kullanacaksın ekstra olarak scripte eklenmemiş zede e skillshot'unu da kendin atacaksın yapacak bir şey yok başka problem var mılast hitte sadece q seçeneği var
hocam denedim çözüm bulamadımzedin ayarlar kısmından farm settings ayarları olur q-w-e seçeneklerinde oraları karıştır problem olmaz atıyor olması lazım
dostum tüm ayarlarının ss ini atar mısın zed hakkındahocam denedim çözüm bulamadım
hocam lane clear kısmında yada lasthit kısmında olması lazım yanlış varsa düzeltsin arkadaşlarım qyu eyi açmanız lazım w zaten yoktu galiba onları açıp kullanmayı deneyinZed de farm yaparken W ve E yi kullanmıyor çözümü var mı ?
dostum tüm ayarlarının ss ini atar mısın zed hakkında
last hitte sadece q seçeneği varbak orada last hit seçeneği var onu atar mısın bir de
tamam o zaman dostum sadece q seçeneği varsa onu kullanacaksın ekstra olarak scripte eklenmemiş zede e skillshot'unu da kendin atacaksın yapacak bir şey yok başka problem var mılast hitte sadece q seçeneği var
yok eyw hocam saolasıntamam o zaman dostum sadece q seçeneği varsa onu kullanacaksın ekstra olarak scripte eklenmemiş zede e skillshot'unu da kendin atacaksın yapacak bir şey yok başka problem var mı
rica ederim dostum eğer bunun bir çözüm olmadığını düşünüyorsan emin ol zed de yapabileceğin başka bir şey yok farm için anca q atar script gerisini kendin atman lazım e yi falan manuel bas o kadar zor değildir diye umuyorum senin için son olarak başka bir sorun varsa eğer belirtebilirsinyok eyw hocam saolasın