Hocam öyle yapıp girdim Default ayarla girdiğimi belirtmiş olmam gerekC: içerisindeki wsreborn klasörünü sil ve tekrar antrenman moduna girip dener misin?
Şimdi çözümü söylüyorum birer birer yap bunu ilk öncelikle bunu kuklada deniyorsun o yüzden kuklalarda problem olup sorun yaşatıyor oyuna girdikten sonra kuklayı getir önüne script'i o şekilde injectle bu şekilde problemin çözülmüş olacaktırSpaceye basınca direkt sc gidiyor skill atmıyor sadece düz yürüyor, oyunda bir hata oluşmuyor ancak Configle alakalıdır diye sildim default girdim hala aynı sonucu alıyorum. Zedin oto e sorunu çözüldü diye bildirim atılmıs girdim hala aynı ne zaman düzeltilir veyahut çözümü nedir?
oyun içinde script injectlemek riskli değil miŞimdi çözümü söylüyorum birer birer yap bunu ilk öncelikle bunu kuklada deniyorsun o yüzden kuklalarda problem olup sorun yaşatıyor oyuna girdikten sonra kuklayı getir önüne script'i o şekilde injectle bu şekilde problemin çözülmüş olacaktır
Hayır zaten oyun içinde injectlemenoyun içinde script injectlemek riskli değil mi
yanlis hatirlamisim kusura bakmayinHayır zaten oyun içinde injectlemen
dostum ayarlardan kombo kısmından ayarlaman lazım onuSpaceye basınca direkt sc gidiyor skill atmıyor sadece düz yürüyor, oyunda bir hata oluşmuyor ancak Configle alakalıdır diye sildim default girdim hala aynı sonucu alıyorum. Zedin oto e sorunu çözüldü diye bildirim atılmıs girdim hala aynı ne zaman düzeltilir veyahut çözümü nedir?
şuan bende denedimde bendede durum aynı combodan r kapatınca çalışıyor ama r siz zed olmazSpaceye basınca direkt sc gidiyor skill atmıyor sadece düz yürüyor, oyunda bir hata oluşmuyor ancak Configle alakalıdır diye sildim default girdim hala aynı sonucu alıyorum. Zedin oto e sorunu çözüldü diye bildirim atılmıs girdim hala aynı ne zaman düzeltilir veyahut çözümü nedir?
WorkedŞimdi çözümü söylüyorum birer birer yap bunu ilk öncelikle bunu kuklada deniyorsun o yüzden kuklalarda problem olup sorun yaşatıyor oyuna girdikten sonra kuklayı getir önüne script'i o şekilde injectle bu şekilde problemin çözülmüş olacaktır
peki kukla değilde oyunda işe yaricakmı
dostum predic değiştirip dener misin bir de?Hocam öyle yapıp girdim Default ayarla girdiğimi belirtmiş olmam gerek
denedim olmadılol ayarlarında oto saldırı kapa
kanka scripti dosyalarından sil tekrar dene bakalım düzelicekmiSpaceye basınca direkt sc gidiyor skill atmıyor sadece düz yürüyor, oyunda bir hata oluşmuyor ancak Configle alakalıdır diye sildim default girdim hala aynı sonucu alıyorum. Zedin oto e sorunu çözüldü diye bildirim atılmıs girdim hala aynı ne zaman düzeltilir veyahut çözümü nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?