Çözüldü WSReborn'a Config eklemek FPS düşüşüne sebep oldu ve düzelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, dün ADC Main'in configini indirdim fakat config dosyasına atıp oyuna girdiğimde FPS düşüşü yaşamaya başladım. Scripti sabahtan akşama, config indirene kadar kullandım. Hiç FPS düşüşü yaşamadım fakat configten sonra FPS düşüşü yaşamaya başladım. Çözümü config dosyasını silmekte bulurum umuduyla sildim fakat aynı şekil devam ediyor. Başka bir çözümü var mı acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
yine olmadı
Post automatically merged:

Arkadaşlar drop sorunumun videosunu çektim. Dediğiniz şeylerin hepsini denedim fakat olmadı. Sorun aynen şu şekilde.
(UMARIM LİNK PAYLAŞMAK YASAK DEĞİLDİR)
Bilgisayarında ben hiçibir şekilde problem olduğunu sanmıyorum ama başka bir şey gelmiyor tüm önerileri sundum o yüzden şimdi laptop'u teknik servise götürüp işte mediamarkt'a, teknosaya falan temizlettirmen lazım veya içini bi kontrol etsinler ondan sonra format atacaksın temiz kurulumlu öyle deneyeceksin eğer öyle de olmadı yapacak bir şey yok başka da bir çözüm yolu gelmiyor aklıma
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani config'ten dolayı fps düşüşü yaşamak pek mantıklı gelmiyor başka etkenleri vardır diye düşünüyorum pc özelliklerini yazar mısın

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
esetnod32 ile bi tarama yap sonrasında tekrar dene
yine olmadı

Arkadaşlar drop sorunumun videosunu çektim. Dediğiniz şeylerin hepsini denedim fakat olmadı. Sorun aynen şu şekilde.

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yine olmadı

Bilgisayarında ben hiçibir şekilde problem olduğunu sanmıyorum ama başka bir şey gelmiyor tüm önerileri sundum o yüzden şimdi laptop'u teknik servise götürüp işte mediamarkt'a, teknosaya falan temizlettirmen lazım veya içini bi kontrol etsinler ondan sonra format atacaksın temiz kurulumlu öyle deneyeceksin eğer öyle de olmadı yapacak bir şey yok başka da bir çözüm yolu gelmiyor aklıma

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hiçbir oyunda sorun olmuyor sadece LoL'de oluyor bu :( neyse tamamdır halledicem

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, dün ADC Main'in configini indirdim fakat config dosyasına atıp oyuna girdiğimde FPS düşüşü yaşamaya başladım. Scripti sabahtan akşama, config indirene kadar kullandım. Hiç FPS düşüşü yaşamadım fakat configten sonra FPS düşüşü yaşamaya başladım. Çözümü config dosyasını silmekte bulurum umuduyla sildim fakat aynı şekil devam ediyor. Başka bir çözümü var mı acaba?
bendede oldu yardım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sorunu yanlışlıkla çözdüm ama çok saçma bir çözüm. Kulaklığı bilgisayardan çıkarınca lol'ün hem sesi hemde oyun droplanıyor fakat kulaklığı taktığımda oyun akıyor. Bu nasıl mümkün olabilir? Dediğim gibi kulaklığın takılıp çıkarılmasıyla alakalı bir sorunmuş. Çok saçma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...