Bilgisayarında ben hiçibir şekilde problem olduğunu sanmıyorum ama başka bir şey gelmiyor tüm önerileri sundum o yüzden şimdi laptop'u teknik servise götürüp işte mediamarkt'a, teknosaya falan temizlettirmen lazım veya içini bi kontrol etsinler ondan sonra format atacaksın temiz kurulumlu öyle deneyeceksin eğer öyle de olmadı yapacak bir şey yok başka da bir çözüm yolu gelmiyor aklımayine olmadı
Post automatically merged:
Arkadaşlar drop sorunumun videosunu çektim. Dediğiniz şeylerin hepsini denedim fakat olmadı. Sorun aynen şu şekilde.(UMARIM LİNK PAYLAŞMAK YASAK DEĞİLDİR)
DROPLANIYORDU 2 SANİYEDE BİRYani config'ten dolayı fps düşüşü yaşamak pek mantıklı gelmiyor başka etkenleri vardır diye düşünüyorum pc özelliklerini yazar mısın
Bu sistemde kasmaması veya drop girmemesi lazım dx9 modu açık mı acaba veya pc ye herhangi bir virüs bulaşma ihtimaliDROPLANIYORDU 2 SANİYEDE BİR
NVİDİA GEFORCE RTX 3050 EKRAN KARTI
8 GB RAM
512GB SSD
İNTEL i5-11400H İŞLEMCİ
dx9 modu acık ve virüs girme ihtimali çok düşük çünkü ne indirme ne kurulum yapıyorum cok öenmli olmadıkcaBu sistemde kasmaması veya drop girmemesi lazım dx9 modu açık mı acaba veya pc ye herhangi bir virüs bulaşma ihtimal
DX9 modunu kapatabilir misin öyle dene bi dedx9 modu acık ve virüs girme ihtimali çok düşük çünkü ne indirme ne kurulum yapıyorum cok öenmli olmadıkca
yok maalesef yapamadımOlduysa bizede ogretebilirmisin nasıl yaptığını
olmadı, oyunu silip tekrar yükledim fakat yine olmadı.DX9 modunu kapatabilir misin öyle dene bi de
yine olmadıesetnod32 ile bi tarama yap sonrasında tekrar dene
Bilgisayarında ben hiçibir şekilde problem olduğunu sanmıyorum ama başka bir şey gelmiyor tüm önerileri sundum o yüzden şimdi laptop'u teknik servise götürüp işte mediamarkt'a, teknosaya falan temizlettirmen lazım veya içini bi kontrol etsinler ondan sonra format atacaksın temiz kurulumlu öyle deneyeceksin eğer öyle de olmadı yapacak bir şey yok başka da bir çözüm yolu gelmiyor aklımayine olmadı
Post automatically merged:
Arkadaşlar drop sorunumun videosunu çektim. Dediğiniz şeylerin hepsini denedim fakat olmadı. Sorun aynen şu şekilde.(UMARIM LİNK PAYLAŞMAK YASAK DEĞİLDİR)
Hiçbir oyunda sorun olmuyor sadece LoL'de oluyor buBilgisayarında ben hiçibir şekilde problem olduğunu sanmıyorum ama başka bir şey gelmiyor tüm önerileri sundum o yüzden şimdi laptop'u teknik servise götürüp işte mediamarkt'a, teknosaya falan temizlettirmen lazım veya içini bi kontrol etsinler ondan sonra format atacaksın temiz kurulumlu öyle deneyeceksin eğer öyle de olmadı yapacak bir şey yok başka da bir çözüm yolu gelmiyor aklıma
bendede oldu yardımArkadaşlar merhaba, dün ADC Main'in configini indirdim fakat config dosyasına atıp oyuna girdiğimde FPS düşüşü yaşamaya başladım. Scripti sabahtan akşama, config indirene kadar kullandım. Hiç FPS düşüşü yaşamadım fakat configten sonra FPS düşüşü yaşamaya başladım. Çözümü config dosyasını silmekte bulurum umuduyla sildim fakat aynı şekil devam ediyor. Başka bir çözümü var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?