maç başlamadan yükleme ekranında basıyorum benenter pek sorun değil bence ya girerken sadece 1 kez bastığın içindaha sonradan bassanda işlevi yok
ben oyun yüklenince içerde basıyorum bi sorun olmuyor 2 3 saniye ekran donuyor ve geldiğinde script aktif hale gelmiş oluyormaç başlamadan yükleme ekranında basıyorum ben
Bazı köylülerde insert tuşu yok, ondan enter.scriptin enjekte etme tuşunun enter yerine insert gibi daha az kullanılan bir tuş olması daha iyi olur gibi geldi
ben oyun yüklenince içerde basıyorum bi sorun olmuyor 2 3 saniye ekran donuyor ve geldiğinde script aktif hale gelmiş oluyor
Bazı köylülerde insert tuşu yok, ondan enter.
FixlendiBaseULT - Streaming mod - Humanizm
(BaseULT var ama düzgün çalışmıyor)
leptopların genelinde yok sanırsam insert ha birde hayatımızda bir kere leptop alalım kullanalım dedik ondanda yüzümüz gülmedi elimizin altında soba var sanki arkadaşBazı köylülerde insert tuşu yok, ondan enter.
aslında evet totemlerin pasifinde kimin attığı yazıyor bu sayede kimin attığını algılayabilirler, böylelikle yeri de belli olur önceden de aklıma gelmişti.Junglenin direk ne kestiğini geç değilde erken alarm vermesi. Ekko gibi şampiyonların pluginleri. Yayıncı modu gelmeli. Adclerde farmların iyileştirilmesi iyi kite orb olması premium sclerdeki gibi. Ezreal Jinxin ultiyi geç atmaması direk ölebilcek kişilere ulti atması. Atılan totemi gösterip kimin totemi olduğu (Jinx,Rakan) gibi.
oyuna başladıktan sonra enjekte ettiği için otomatik kabul etme olamaz fakat bunu yapan başka programlar var, türkçe arayüz olmasa bile detaylı açıklama gelebilir her bir özellik içintürkçe arayüz ve otomatik oyun kabul etme
hocam ben bunu algılayamadım şu an kite atmıyor mukite atarak kombo yapmak çok efsane olurdu
hayır hocam ben bir türlü bulamadım herkese soruyorum ama bir cevap alamadım bende özelikleri yoktur diye bende üstelemedimhocam ben bunu algılayamadım şu an kite atmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?