- Konuyu başlatan
Uzman Üye
ctrl f ye bas orbwalking calismiyorsahayır hocam ben bir türlü bulamadım herkese soruyorum ama bir cevap alamadım bende özelikleri yoktur diye bende üstelemedim
ctrl f ye bas orbwalking calismiyorsahayır hocam ben bir türlü bulamadım herkese soruyorum ama bir cevap alamadım bende özelikleri yoktur diye bende üstelemedim
fps ms gösterge sayacı açık brom fakat space bastığımda hiçbirşey olmuyor ayrı tuşu felan mı var ?ctrl f ye bas orbwalking calismiyorsa
(sadece kombo yapıyor) kite atmıyorfps ms gösterge sayacı açık brom fakat space bastığımda hiçbirşey olmuyor ayrı tuşu felan mı var ?
fps ping in acık olması yeter diye biliyorum yapması lazım normaldefps ms gösterge sayacı açık brom fakat space bastığımda hiçbirşey olmuyor ayrı tuşu felan mı var ?
Post automatically merged:
(sadece kombo yapıyor) kite atmıyor
menü tuşunun değişmesi lazım bence cidden önemsiz gözüküyor ama insert gibi bi tuş daha iyi olurBence eklenebilirse eğer görülen totemlere otomatik ping atma özelliği olsa aşırı iyi olur, 5 gold 5 golddurScriptin enjekte etme tuşunun enter yerine insert gibi daha az kullanılan bir tuş olması daha iyi olur gibi geldi, yanlışıkla tıkladığım oluyor arada sırada. Sizin aklınızda bir şeyler var mı?
insert bazı köylülerde yokmuşmenü tuşunun değişmesi lazım bence cidden önemsiz gözüküyor ama insert gibi bi tuş daha iyi olur