benim istememin sebebi daha kısa ve öz şekilde anlaşılması bu kadar uzun yazıyı okumak yerine tek cümleyle kısa özetlemek için kullanacak kişiler her özellik için oraya gelip tek tek okumaması amaçTürkçe yapmana gerek yok buyur burada tüm özelliklerinin ne işe yaradığı yazıyor zaten:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-tum-detaylariyla.255088/
Tek tek okumadıktan sonra hiçbir şey anlamazsın zaten tek cümleyle anlatılmaz tüm ayarlar o yüzden oturacaksın ve okuyacaksın kral bunun başka yolu yok türkçe seçeneğine gerek yok çeviriye teker teker de yazıp bakabilirsin ama orada tam anlamlarını alamayabilirsin ben oturup teker teker yazdım yani okumadıktan sonra bir şey ifade etmezbenim istememin sebebi daha kısa ve öz şekilde anlaşılması bu kadar uzun yazıyı okumak yerine tek cümleyle kısa özetlemek için kullanacak kişiler her özellik için oraya gelip tek tek okumaması amaç
çeviriler tam olarak düzgün olmuyor global dil kalması mantıklıBirkaç dil daha eklenerek bu şekilde devam edilmesi gerektiğine katılıyorum。
translate olmayacak zaten bizler yapıcaz çeviriyi o ayarın ne işe yaradıgını türkçe yazıcazçeviriler tam olarak düzgün olmuyor global dil kalması mantıklı
Ufacık menüye nasıl 25 gorselli 500 metinlik rehberi sığdıracaksın ki zaten. Oradaki soru işaretini türkçeye çevirince birden öğrenmeyecek ki nasıl kullanılacağını.Tek tek okumadıktan sonra hiçbir şey anlamazsın zaten tek cümleyle anlatılmaz tüm ayarlar o yüzden oturacaksın ve okuyacaksın kral bunun başka yolu yok türkçe seçeneğine gerek yok çeviriye teker teker de yazıp bakabilirsin ama orada tam anlamlarını alamayabilirsin ben oturup teker teker yazdım yani okumadıktan sonra bir şey ifade etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?