Wsrebornda bir hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
selamlar tf nin ortasında space basılı tutarken orbwalker duruyo karakter yürümüyor elimi spaceden çekip tekrar bastığımda devam ediyor bi delay fln mı ayarlamam gerekiyor bu hata ile kaşılaşan oldu mu

Son düzenleme:
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu genel bir sıkıntı dostum herkes yaşıyo aksine bende tekrar basınca deil 10/15 saniye combo atmıyo vurmuyor kendim oynamak zorunda kalıyorum en çok ez ve vayne oynarken bu sıkıntıyı yaşıyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
skill shot herolarında çok hissettirmiyor o yüzden vayne gibi herolarda daha çok yaşıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
o genel bir sorun bende çözümünü bulamadım

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bunu bazen çok fazla yapıyo buda kaliteyi etkiliyor sırf bu yüzden çok maç kaybettim ve dikkatimi çeken birşey oldu alakası varmı bilmiyorum ama o esnada klavyede yazı yazmak istediğimdede gecikmeli yazıyo yada yazmıyor

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
kanka 'world's best' olması için çok güncellenme alması gerek senlik bi sorun değil

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bunu bazen çok fazla yapıyo buda kaliteyi etkiliyor sırf bu yüzden çok maç kaybettim ve dikkatimi çeken birşey oldu alakası varmı bilmiyorum ama o esnada klavyede yazı yazmak istediğimdede gecikmeli yazıyo yada yazmıyor
bilmiyorum ama zamanla tüm hatalar düzeltilecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...