WSReborn'da evade kullanmak ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
3. Parti yazılımı oyuna inject ediyorsun. Ban yeme riskin her zaman var evade kullanmanla alakalı değil yani bu durum. Sadece fazla belli etmen durumunda report sayına göre ban yeme riskin artabilir.

schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
ban yeme süresi ne kadar normal oynamaya göre.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka ba illaha yiyosun ya ben belli etmeden 7 ay oynadım dia fln çıktım soonra azıcık belli etmeye başladım ban yedim kullanışa bağlı ya

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Evet ban sebebi ama hesabın banwave yakalanmazsa uzun süreler aynı hesapla oynarsın

Üye
2 HİZMET YILI
Hileyi bir kez inject ettikten sonra, hangi hesabında hile açtıysan o hesabın tehlikede zaten. Sadece belli etmezsen belki ban yeme süren uzayabilir.
bence öyle değil, özellikle güvenlidir ya da diğer hackler kimliğiniz için tehlikelidir

kanka ba illaha yiyosun ya ben belli etmeden 7 ay oynadım dia fln çıktım soonra azıcık belli etmeye başladım ban yedim kullanışa bağlı ya
evet elbette kullanıma bağlıdır ancak özellikle güvenli ve kullanımı ücretsizdir

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ban yeme riski her daim vardır. Belli etmem bu riski arttırır ama elbet bir gün ban yenecek. Ha 1 güne ha 1 yıla ama sonuç genelde değişmiyor.. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...