WSReborn'da jungle'a uyumlu config var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben orman asla oynamam ama bazenleri oynamak zorunda kalıyorum orman maini olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
jungle tracker falan var aldıgın karakter guclu ise onu karsına ct jungle atabilirsin yada tam tersine gidip ejder yada jungle steal atabilirsin aynı şekilde onun tam tersinede gank atabilirsin bunlar jungleda klasik olan şeylerdir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
jungleda karşı orman kamplarının hangisinin kesildiğini görmen bile yetiyor ona göre oyun stilini yapman lazım karşı ormancıya baskın veya gank atacağın koridoru belirleme vs. ekstra olarak auto smite baron ve ejderde işe yarıyor

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
evet var karthus kindred graves gibi şampiyonlarla daha iyi çalışıyor ormanı kendisi en hızlı şekilde dönüyor canavarlara otomatik çarp atıyor bu şekilde hiç çaldırmıyorsun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kral youtube bir bakmanı öneririm jungle oyuncusu değilim ama bir bak

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kindred oynamanı tavsiye ederim karşı jungleye geçip baskı kur kindredle çok maç kazandım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
karthus hasarı yüksek bi ulti ile karşı takımı çok rahatsız edersin amumu ağır tank kitle kontrolü yüksek takımını korursun karşı takımı rahat bırakmazsın noc belirlediğin rakibi anında yok edersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
var diye biliyorum yanllış hatırlamıyosam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...