Merakımdan soruyorum cano satışı hangi siteden yapıyorsun acaba?3 haftadır bot bir hesabı kasıyorum, çok defa da rep almama rağmen ban yemedi, elmas yapıp sattım bugün
gamermarkt daha iyisi varsa söylersen çok iyi olur, pek bilgim yok benimMerakımdan soruyorum cano satışı hangi siteden yapıyorsun acaba?
o konuda benim de pek bilgim yok ondan dolayı sordum, getirisi var mı bari?gamermarkt daha iyisi varsa söylersen çok iyi olur, pek bilgim yok benim
yani çok da yoko konuda benim de pek bilgim yok ondan dolayı sordum, getirisi var mı bari?
hangi botu kullanıyorsun ve laptop da çalışıyor mu3 haftadır bot bir hesabı kasıyorum, çok defa da rep almama rağmen ban yemedi, elmas yapıp sattım bugün
leaguebot ile kastım, bu scripti kullanıyorum, çalışıyordur illa laptoptahangi botu kullanıyorsun ve laptop da çalışıyor mu
Sen makarna salatası yiyorsun riot bile dokunmuyor sanaleaguebot ile kastım, bu scripti kullanıyorum, çalışıyordur illa laptopta
çünkü riot damak zevki olan insanları tanıyorSen makarna salatası yiyorsun riot bile dokunmuyor sana
öyle bir şey olsa patates salatası yiyen kimse ban yemezçünkü riot damak zevki olan insanları tanıyor
paralel bir evrende belkiöyle bir şey olsa patates salatası yiyen kimse ban yemez
Beyefendi siz çok kırıcısınız!!!!paralel bir evrende belki
evet, evet biliyorumBeyefendi siz çok kırıcısınız!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?