Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sırf rage oynamak için bir hesap almıştım o hesapta yaklaşık 3 ay belli edecek ve report yiyecek şekilde oynadım ve 3 ayın sonunda ban yedim oynadığım karakterlerde xerath viktor tarzı karakterlerdi configde rage configdi o şekilde 3 ayda yedim bani belli etmeyerek oynadıgım hesap hala duruyor ban yemedi
Selamlar günaydın. Birincisi kardeşim wsreborndan kaynaklı ban sadece ban dalgası olursa banlanırsın.
ikinicisi ise oyun içerisinde çok belli edersen örneğin çok aşırıya kaçıcak dodge gibi teemonun mantarlarından kaçman gibi vs vs bunları gibi bir çok etken varken banlanman mümkün. Ama wsreborndan değil senin oynayış şeklinden dolayı çok fazla report alabiliyosun. ve banlanabiliyosn
Elmasta banlandım diyen bu aralar cok fazla kisi var aram oynayıp banlattıgın hesaba gelirsek de muhtemelen biri ya videolu sekilde ticket attı ya da aşırı report yedin hem kendi takımından hem de karşı takımdan
Ben anlamış değilim bu ban sistemini. bizim arkadaş Syndra alıyor full ayarlarda oynuyor herkes küfür edip reportluyor adam ban yemeden elmas yaptı hesabı. Ben çoğu zaman evade kapalı oynuyorum ve belli etmeyecek herolarla oynuyorum 1haftaya ban atıyor. Neyi yanlış yapıyoruz anlamış değilim.
Handmade hesaplarda herhangi bir sorun olmuyor ama dia gibi yüksek eloya çıkarsan dia 1-2 tarzında mesela ticket atılıyor bakılırsa ban yeme olasılığın var o elo'larda
Ban sistemi nasıl çalıştığı araştırdım.
Banware olayı diye duyduğuma göre maç bitirirken bitmeden ban yediyse, diğer hesaplar henüz ban yemediyse, muhtemel banware olabilir.
Plat eloya çıktığım ilk maçta maçın bitişinde oyundan attı ve ban yedim hesapta birden fazla sc kullanmıştım sadece wsr den kaynaklanıyor diyemem ama rage oynamıştım ve ticket yediğime eminimdir.