WSReborn'dan dolayı bu sıralar banlanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UwU
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sırf rage oynamak için bir hesap almıştım o hesapta yaklaşık 3 ay belli edecek ve report yiyecek şekilde oynadım ve 3 ayın sonunda ban yedim oynadığım karakterlerde xerath viktor tarzı karakterlerdi configde rage configdi o şekilde 3 ayda yedim bani belli etmeyerek oynadıgım hesap hala duruyor ban yemedi

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam kullandığın configi siteden mi aldın yoksa kendin ekstra rage bir şeyler mi ayarladın

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamlar günaydın. Birincisi kardeşim wsreborndan kaynaklı ban sadece ban dalgası olursa banlanırsın.
ikinicisi ise oyun içerisinde çok belli edersen örneğin çok aşırıya kaçıcak dodge gibi teemonun mantarlarından kaçman gibi vs vs bunları gibi bir çok etken varken banlanman mümkün. Ama wsreborndan değil senin oynayış şeklinden dolayı çok fazla report alabiliyosun. ve banlanabiliyosn

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Elmasta banlandım diyen bu aralar cok fazla kisi var aram oynayıp banlattıgın hesaba gelirsek de muhtemelen biri ya videolu sekilde ticket attı ya da aşırı report yedin hem kendi takımından hem de karşı takımdan

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Banlanmıyorum hocam ben 3 aydır falan ama legit ayarlarda

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
botted hesapta oynuyorum full rage hicbir şekilde ban yemedim exploit acmış olabilir misin acaba yanlışıkla?

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
daha ban yemedik hocam fazla evadeyle oynamıyorum

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
TR ve West'te oynadığım 2 hesabım duruyor, ban yemediler henüz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aktif olarak kullanıyorum. 2-3 maç belki sc diyen oldu ama çoğu zaman evade kapalı oynuyorum. Çok mu belli ettin acaba?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben anlamış değilim bu ban sistemini. bizim arkadaş Syndra alıyor full ayarlarda oynuyor herkes küfür edip reportluyor adam ban yemeden elmas yaptı hesabı. Ben çoğu zaman evade kapalı oynuyorum ve belli etmeyecek herolarla oynuyorum 1haftaya ban atıyor. Neyi yanlış yapıyoruz anlamış değilim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Handmade hesaplarda herhangi bir sorun olmuyor ama dia gibi yüksek eloya çıkarsan dia 1-2 tarzında mesela ticket atılıyor bakılırsa ban yeme olasılığın var o elo'larda

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Knk Vallah Abartma Durumuna Bagli Yani Ben Biraz Abartim Rankda Ban Yedim Ama Acildi

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ban sistemi nasıl çalıştığı araştırdım.
Banware olayı diye duyduğuma göre maç bitirirken bitmeden ban yediyse, diğer hesaplar henüz ban yemediyse, muhtemel banware olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Plat eloya çıktığım ilk maçta maçın bitişinde oyundan attı ve ban yedim hesapta birden fazla sc kullanmıştım sadece wsr den kaynaklanıyor diyemem ama rage oynamıştım ve ticket yediğime eminimdir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sanırım şu anda o konu hakkında pek bi güvenlik önlemleri yok gibi bir çok replenmeme rağmen böyle bir durumla karsılasmadm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...