WSReborn'dan kaldırılan birkaç özellik tekrardan hileye eklenecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
WSReborn ilk çıktığı zamanlarda skin değiştirme, rakip oyuncunun base attığı yeri görme gibi özellikleri vardı. Bunlar fix yemişti, geri gelme gibi bir olay oldu mu? 2-3 aydır WSReborn kullanmıyorum, bilen birisi varsa bilgi verebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk onlar yok şuanda ama sitede forumlarda ayarları çok ama çok güzel yapılmış configler var denemeni öneririm bazı arkadaşlarımızın emeğine sağlık gerçekten paralıdan farkı yok denecek şekilde ayarlanmış configler var

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
knk onlar yok şuanda ama sitede forumlarda ayarları çok ama çok güzel yapılmış configler var denemeni öneririm bazı arkadaşlarımızın emeğine sağlık gerçekten paralıdan farkı yok denecek şekilde ayarlanmış configler var
atar mısın o ÇOK GÜZEL dediğin configlerden 1 tanesinin konusunu adc main dışında

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
riot fixlediği için geri gelme gibi bir olayı olmaz. olsa da wsreborna geleceğini sanmıyorum

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Base atma olayını riot fixledi. Skin olayını da ban atma oranı yüksek diye kaldırıldı diye biliyorum. Geri gelme olayı da skin olabilir. Ama base olmaz.
Sc şuan da güncel olarak da baya güzel ve iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk sitede arattirirsan bulursun zaten özellikle bu arkadaşımız maın support oldugu ıcın namı ve lux extreme de mukemmel skıl tuttuyordu hıc doch kullanmana gerek bıle yok onu kapat sadece skıllerı tuttursun yeter boylelıkle report edıpde hıle oldugunuda kanıtlamaları cok zor olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
birçok ayarı artık kendimiz de yapabiliyoruz bence

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Söylediğin skinchanger kaldırıldı ban riski oluşturuyor diye base atma olayı riot tarafından fixlendi onun dışında başka bir şeyi değişmedi fix yiyenler dışında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...