Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ben öyle birşey demedim bu konuyu düşünmmüşlerdir dedim yorum yapmak için yapma dostum gereksiz bir insansın.ne yani yöneticiler her şeyi düşünmek zorunda mı? onlarda insan ve aklına gelmeyebilir zaten forumu o yuzden açabiliyoruz ya
Emekten kastın sadece yorum kasmak mı? Başka birşey yok mu?7 senedir bu forumdasın ama emeğin yokolaya bak
Sana ne diyorum? Bana bir emeğini göster saygı göstereyim sende görmediğin birşey üzerinden bana çamur atmaya çalışıyorsun. Emekten kastın nedir? Sadece yorum kasmak mı? Yoksa başka birşeyleride mi katıyorsun?Komiksin, herşeyi site üzerinde yapmıyorum koca bir balonsun sadece.
Her şey mesaj atmakla mı oluyor kardeşim aktif üyeyim sorunlarıma çözüm buluyorum bildiğim konularda da mesaj atıyorum bazılarınız gibi hile amaçlı her konuya mesaj atmıyorum7 senedir bu forumdasın ama emeğin yokolaya bak
adamın profilini incelememeissin heralde konusmanı önermemHer şey mesaj atmakla mı oluyor kardeşim aktif üyeyim sorunlarıma çözüm buluyorum bildiğim konularda da mesaj atıyorum bazılarınız gibi hile amaçlı her konuya mesaj atmıyorum
benim gibi cevabını vermiş sen hala üsteliyorsun yapma güzel kardeşim.Benim konuşup konuşmayacağım konuda da sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum.Bak dalgana en iyisi sensinadamın profilini incelememeissin heralde konusmanı önermem
Haksız rekabet değil kardeş pay2win ayrımcılığını ortadan kaldırmak bu forumun amacıSizin düşünmediklerinizi yöneticiler zaten düşünüyor bu topluluğun amacı aradaki haksız rekabetliği kaldırmaktır. Dediğiniz mantıkla gidilirse hilelerin parayla satılması mantığı gözüküyor. Her hafta 1 konunun bu amaçla açılması artık gereksiz olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?