WSReborn'un istediği üye grubu Uzman Üye grubuna yükseltilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba, herkese günaydın. WSReborn seviyesi hakkında yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. Benim kendi düşüncem, WSReborn "Onaylı Üye" grubundan "Uzman Üye" grubuna yükseltilmesi gerekiyor çünkü 50 yorum çok az ve çok kitleye yayılıyor fakat en azından "Uzman Üye" olursa daha iyi olur ve hilenin fixlenmesi zaman alır kendi düşüncem. Sizin düşüncelerinizi yorumlarda bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Vanguard gelince sistem kalkmasa bile yöneticilerin vardır bir bildiği. Zorlamaya gerek yok

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bide keşke bu boş boş konu hakkında bilgisi olmayanlar yazmasa ne kadar güzel olur, raporlamaktan bıktım artık bunada bi çözüm getirsinler bence.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum dedıgın konusunda haklısın cunku herkes kullanınca daha fazla mesaj sayısı olsa bıle sende adamın senden az kullanıyor ve cok kısı kullandıgı ıcın banlanma durumu olabılıyor ama yetkılıler bunu dusunuyordur

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence gayette iyi zaten bir insan 50 yorum yapmak için 3 saat gibi bir zaman harcıyor

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ne yani yöneticiler her şeyi düşünmek zorunda mı? onlarda insan ve aklına gelmeyebilir zaten forumu o yuzden açabiliyoruz ya :D
Ben öyle birşey demedim bu konuyu düşünmmüşlerdir dedim yorum yapmak için yapma dostum gereksiz bir insansın.

7 senedir bu forumdasın ama emeğin yok :D olaya bak
Emekten kastın sadece yorum kasmak mı? Başka birşey yok mu?

Komiksin, herşeyi site üzerinde yapmıyorum koca bir balonsun sadece.
Sana ne diyorum? Bana bir emeğini göster saygı göstereyim sende görmediğin birşey üzerinden bana çamur atmaya çalışıyorsun. Emekten kastın nedir? Sadece yorum kasmak mı? Yoksa başka birşeyleride mi katıyorsun?

kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Her haft aynı konu açılıyor gereksiz yönetici ekibi bence bu konu üzerine düşünmüştür şahsen bana kalsa memory üzerinden satın almak çok daha iyi olur fakat yönetim ekibi böyle uygun görüyorsa çokta karışmamak lazım

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaş haklı yani eğer bir şeyi kullanmak istiyorsan forum için biraz emek vermen gerekiyor. 50 yorumu herkes kolayca tamamlıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bu hileler sitedeki herkes yararlansın diye var bana kalırsa cimrilk yapıyorsun şuan

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Benim gibi yeni foruma katılanlarında kullanabilmesi için onaylı üye gereksinimi yeterli bence.

AKA Aligraf
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bende hak veriyorum ama şöyle bir sonuçta var adam zaten mesaj kasması için zaten forumda aktiflik sağlıyor onun için çaba sarf ediyor. sürekli forum güncel erişimde kalıyor sürekli aktiflik sağlıyor tabi yükselmesinde sakınca yok. herkese iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eski üyeleri düşünmeden açılan bir konu bence.. O zaman 1 senenin altındaki hiç bir üye hileleri kullanamasın.. Para ile satın alıp oynasın. Hatta siteyide kapatıp başka işlere yönelelim :)

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vanguard sonrası olabilir ama sanmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
desteklemiyorum üzgünüm.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
en ilgilisi en emek vereni her şeyi bilen sensin dostum herkes sana
adamın profilini incelememeissin heralde konusmanı önermem
benim gibi cevabını vermiş sen hala üsteliyorsun yapma güzel kardeşim.Benim konuşup konuşmayacağım konuda da sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum.Bak dalgana en iyisi sensin

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Katılıyorum kesinlikle dediğin şekilde olmalı

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sizin düşünmediklerinizi yöneticiler zaten düşünüyor bu topluluğun amacı aradaki haksız rekabetliği kaldırmaktır. Dediğiniz mantıkla gidilirse hilelerin parayla satılması mantığı gözüküyor. Her hafta 1 konunun bu amaçla açılması artık gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Haksız rekabet değil kardeş pay2win ayrımcılığını ortadan kaldırmak bu forumun amacı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...