WSReborn'un istediği üye grubu Uzman Üye grubuna yükseltilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba, herkese günaydın. WSReborn seviyesi hakkında yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. Benim kendi düşüncem, WSReborn "Onaylı Üye" grubundan "Uzman Üye" grubuna yükseltilmesi gerekiyor çünkü 50 yorum çok az ve çok kitleye yayılıyor fakat en azından "Uzman Üye" olursa daha iyi olur ve hilenin fixlenmesi zaman alır kendi düşüncem. Sizin düşüncelerinizi yorumlarda bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Vanguard geldiğinde WSReborn kullanım dışı kalacak diye bi mesaj görmüştüm forumda

Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Vanguard geldiğinde zaten güncellemezler büyük ihtimalle, gerek kalmadı artık.

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Foruma ne zaman baksam böyle bir konu açılmış oluyor
Aralaksız her ay birisinin böyle bir isteği mutlaka oluyor
Topluluğun amacı insanları site içersinde zombi gibi tutmak değildir.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben haksız rekabeti bu site içi belirtmedim konuyu farklı yerlere çekme lütfen. Bende bu sitede 5 yıllık üyeyim sen hiç düşündün mü neden bu insanlar hileyi beleş veriyor? Sen emeğinin hakkını alamıyorsun bu benim sorunum değil kusura bakma. Eğerki emek veriyorsan yöneticiler gerekin görür ve sana gerekeni neyse verir. Sen bencilce düşünüyorsun şahsi düşüncem. 3 Sene CS:GO Hilesi kullandım. LoL hilesine yeni geçiş yaptım. Forumun açılma amacı veya sana şöyle söyliyeyim forumun temel prensibi hileyle para alan veya p2w oyunlarda geriye düşmüş ne kadar yetenekli olursa olsun bir türlü hak ettiği yere ulaşamayan kişiler için ücretsiz bir şekilde 3. parti yazılım sunan bir sitedir. Şuanda da saatler harcanıyor onaylı üyeye ulaşmak için. Neyse demek istediğim her hafta bu konu hakkında ya yorum kasmak ya da sayfamda post gözüksün amaçlı konular açılıyor. Zaten bu durumdan haberdarlar gerekeni neyse yaparlar ileriki zamanlarda demek istediğim bu.
Sen 5 yıldır üye oldun foruma katkın nedir ? Sana söyliyeyim koca bir 0! Burada foruma emek vermiş insanlara saygısızlıktır bu yaptığın.

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yaptığın durum yanlış ne kadar tartışsak bile hatalarımızı göz önünde bulundurmamız gerekiyor konuyu kapatmak için belirttim. Bahsettiğin şey küçümsemek ve inan hiç hoşlanmıyorum benden yüksek olmadığını belirttiğim okul 350 puan ile meslek lisesi öğrencisin aldığı puan. Orta Doğu teknik Üniversitesi Bilgisiyar mühendisliğine yabancı dil ile girdim. İstersen tekrar konuyu göz gezdirip özelden okul belgelerimiz aktarabilirim. Bende ego sevmiyorum yanlış anlama kimseyle bir konu hakkında yarışmayıda sevmem (motor yarışı hariç.)
Bu durumu ben uzatmaya devam edersem sen zararlı çıkabilirsin ego yarışına doğru gidiyor o yüzden uzatmaya değmez bi konuyu kapatıyorum ben.

Sen 5 yıldır üye oldun foruma katkın nedir ? Sana söyliyeyim koca bir 0! Burada foruma emek vermiş insanlara saygısızlıktır bu yaptığın.
Senin ne gibi katkın olduğunu söyler misin bana? Benim emeğimi kimse sorgulayamaz kendine gel pp ne mh koyup emek verdiğini zannediyorsan yanılıyorsun.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Haksız rekabet mi komikleşme bu forumda 4 5 yıllık emek veren insanlar var ? Bunu düşündün mü bu insanların hakkını nasıl vereceksin peki. Parayla satılan hile her yerde var dostum isteyen alır zaten, amaç kaliteli bir hileyi imkanlara uygun insanlara paylaşmak. Dediğin çok mantıksız yeni olan üye gelip 4 5 yıllık emek veren üye ile aynı konuma geliyor. 4 5 yıllık adamın emeği 1 aylık üyeye eşitse zaten emeği giden adam hile satın alsın daha mantıklı. Sadece bencilce kendinizi düşünüyorsunuz kullanalımda yükseltmesinler diye zamanında biz bu hilelere erişebilmek için forumda saatlerimizi harcıyorduk, o kadar yüksek geliyordu ki bize onaylı üye anlatamam sana. Tek taraflı bakma konuya hiç bir zaman söz sadece kendim için değil diğer emek veren insanlar için belirttim.
paralı olması daha mantıklı değil mi yapımcılar da kazansın ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bencede artmalı onaylı üye de kalmamalı

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bu durumu ben uzatmaya devam edersem sen zararlı çıkabilirsin ego yarışına doğru gidiyor o yüzden uzatmaya değmez bi konuyu kapatıyorum ben.

Senin ne gibi katkın olduğunu söyler misin bana? Benim emeğimi kimse sorgulayamaz kendine gel pp ne mh koyup emek verdiğini zannediyorsan yanılıyorsun.
Komiksin, herşeyi site üzerinde yapmıyorum koca bir balonsun sadece.

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
trde west te aynı her 2 maçtan bir tanesinde wsreborndan hileyle karşılaşıyorum ve bunu detaylı bir şekilde açıklayacağım. kesinlikle yükseltilmesi lazım

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
paralı olması daha mantıklı değil mi yapımcılar da kazansın ?
Hocam emin ol paralı olursa forumda kimse kalmayacaktır. Ben zaten genelde paralı hileler kullanıyorum. Forumun sadece lol sc çok iyi. Bazen can sıkıntısından indirilip oynayabiliyorum. Paralı olabilir ama inan forumun aktifliği düşer. Mesaj olayı zaten forumu online tutmak değil mi ?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yöneticiler bu şekilde uygun görmüş şahsen memnunum 7 senedir bu forumdayım benimde fikrim 7 yıl altındakiler kullanamasın ozaman.Bakın dalganıza herkesin keyfi yerinde ne güzel

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sizin düşünmediklerinizi yöneticiler zaten düşünüyor bu topluluğun amacı aradaki haksız rekabetliği kaldırmaktır. Dediğiniz mantıkla gidilirse hilelerin parayla satılması mantığı gözüküyor. Her hafta 1 konunun bu amaçla açılması artık gereksiz olduğunu düşünüyorum.
ne yani yöneticiler her şeyi düşünmek zorunda mı? onlarda insan ve aklına gelmeyebilir zaten forumu o yuzden açabiliyoruz ya :D

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...