WSReborn'un sorunları düzeltildi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
@emralbyrk confige yaptığın en son değişiklik neydi ve ne zaman yaptın? Bir de leftspacenin paylaştıgı configde ne gibi bi sıkıntı vardı da geliştirme yapıldı?
14 ünde yapıldı evade iyileştirildi orbwalker iyileştirildi ve gereksiz drawlar kapandı + olarak karakterler ayarlandı.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
değerli önerin için sağol yarın veya salı günü tekrardan update getiririm.
Rica ederim beni dinleyip agresif tavır sergilemediğin için ben senin ve configinin daha ileriye gitmesini istediğim için sana öneride bulundum. Malum herkes birbirinin configi paylaşıp bunu ben yaptım diyip konu açıyor ve değişen hiç bir şey yok en basit heroların skinleri bile aynı en akla gelinmeyecek karakterlerde. Zoomhackı aktifleştirip şuanki oyunun kendi yakınlığının birkaç tık üstü yaparsan eğer laneye gelen gankı görür insanlar ve sık sık oynanan champlara adc ve mid herolarına kostüm skin changer yapıp savelersen configini çok daha tatlı şeyler olur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben kullanıyorum gayat sorunsuz çalısıyor bide cfg ayarı yaparsan daha iyi olur ayrıca önceki hilede oyuna drop giriyordu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
herşey iyi güzel belki saçma gelecek ama lpreborn da hiç sc kullandığımı kimse anlayamadı ama wsde herkes sc olduğumu söyledi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, script ilk çıktığı gün birçok problem ile karşımıza geldi ve belirli problemler vardı, gerek dodge sıkıntısı gerek ise combo gerek başka durumlar. Şu anda scriptin durumu nedir? Stabil mi? Deneyimleyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
kral çoğu düzeltildi ama tabi var yine birkaç tane

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Kişiden kişiye değişiklik gösteren sorunlar var, bende hiç çıkmadı mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...